UUSIKATU 23
OULU, SUOMI

28.9. Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus

**************
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
**************

LIPUT TÄSTÄ

Liput ennakkoon alk. 17,50e (+2e epm.)
Liput ovelta 22,00e (+2e epm.)
K18.
Keikan jälkeen ei sisäänpääsyä, pelkkä 2e epm.!


Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus tunnetaan uniikista raskaan rokin soundistaan.

Yhtye perustettiin vuonna 1996 ja se teki huikean kahdeksan vuotta kestäneen uran suomalaisen raskaan rokin estradilla. Viidestä albumista neljä on ylittänyt kulta- tai platinarajan, ja myöskin live-esiintymisten suosio oli ennennäkemätön. Kokoonpanon tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat esimerkiksi Nyt on mies!, Surupuku, Lumessakahlaajat, Rajaton rakkaus, Kylmä tila ja Hyvä ihminen. Myytyjä albumeja on yli 130 000 kappaletta.

Vuonna 2017 yhtye nousi jälleen huikeaan menestykseen, ja sama meno on jatkunut tällekin vuotta. 28.9. he astelevat Hevimesta Liveklubin lavalle, ja tätä ei kukaan halua missata.

29.9. Superior Saints w/ Junkie Patrol

Ovet auki 22.00
Junkie Patrol 23.00
Superior Saints 00.15
Ovet kiinni 05.00
LIPUT TÄSTÄ

Liput ennakkoon alk. 7,00e
Liput ovelta 10,00e
Hinnat eivät sisällä 2e epm.
K18.
Keikan jälkeen ei sisäänpääsyä, pelkkä epm. 2e!


Superior Saints debut EP is out now! 

Dates available July 2018!

 Superior Saints are a kick ass four piece rock band formed in KokkoLA, Finland.

Featuring members of Sonata Arctica and Cain's Offering.

Playing live some of the world's all time greatest rock songs from Led Zeppelin to Van Halen to Muse, but Superior Saints are NOT just a cover band as they write and perform their own original songs too.

Check out the SUPERIOR SAINTS EP here: https://bit.ly/2pM3c5q

Johan Huhta - Vocals
Timo Kauppinen - Guitar
Pasi Kauppinen - Bass
Jani Hurula - Drums
 

https://www.facebook.com/superiorsaintsband

https://twitter.com/superiorsaints

https://www.instagram.com/superiorsaints


 

5.10. Oulu Death Fest

Mustaa ja painostavaa death metallia soittava Corpsessed on tämän hetken kansainvälisestikin kovimpia kotimaisia death metal -yhtyeitä ja esiintyy ensimmäistä kertaa Oulussa. Corpsessed julkaisee syksyllä toisen täyspitkän levynsä.
https://www.facebook.com/pg/Corpsessed

Kuopiolaisen Kruorin death metal on raskasta ja armotonta. Yhtye julkaisi tänä vuonna kolmannen täyspitkänsä joka on kuunneltavissa kokonaisuudessaan bandcampissa https://soundcloud.com/kruor/sets/kruor-destroyers
Myös Kruor esiintyy ensimmäistä kertaa Oulussa
https://www.facebook.com/Kruor-154169844638644/

Illan avaa paikallinen death metal -yhtye Revulsion joka parhaillaan viimeistelee ensimmäistä täyspitkäänsä
https://www.facebook.com/RevulsionFin/

Soittoajat
22:45 Revulsion
23:45 Kruor
00:45 Corpsessed

Ennakkoliput myydään https://hevimesta.com/lippukauppa
Lippujen hinta alk. 7,5 € (ei sis. epm.) , myynti avautuu viikolla 34.
Keikkojen jälkeen ei sisäänpääsyä, pelkkä epm. 2e!

6.10. Klamydia

Liput ennakkoon alk. 16,50e
Liput ovelta 21,00e
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
K18.
LIPUT TÄSTÄ

Keikan jälkeen ei sisäänpääsyä, pelkkä epm. 2e!


Klamydia täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 30 vuotta.

Satojatuhansia levyjä myynyt yhtye juhlii synttäreitä isosti syksyllä ja tekee spesiaalikeikkoja usealla paikkakunnalla.

Keikoilla kuullaan lisäksi harvinaisuuksia, joita ei Klamydian keikoilla muuten ole totuttu kuulemaan.

Enää ei todellakaan olla nuoria, mutta ollaan perkele aina vaan iskussa!

Tulkaa pistämään kunnolla ranttaliksi koko Klamydia-köörin kanssa!” toteaa Vesku Jokinen.

12.10. Olavi Uusivirta

Ovet auki 20.00
Showtime 22.15
Ovet kiinni 05.00
*******************
Liput myy lippu.fi!
Liput ennakkoon alk. 20,00e
Liput ovelta 22,00e
Hinnat eivät sisällä eteispalvelumaksua.
K18.
Keikan jälkeen ei sisäänpääsyä, pelkkä 2e epm.!
Olavi Uusivirta on suomalaisen rockin kirkkaimpia tähtiä. Seitsemän studioalbumia, yhden live-levyn, ja yhden kokoelman julkaissut Uusivirta on tunnettu lukuisista hiteistään, joihin lukeutuvat muun muassa ”On niin helppoo olla onnellinen”, ”Kultaa hiuksissa”, ”Ukonlintu ja virvaliekki”, ”Nukketalo palaa”, ”Tiet etäisyyksiin”, ”Kauneus sekoittaa mun pään”, sekä Anna Järvisen kanssa levytetty ”Nuori ja kaunis” -duetto.

Levy nimeltä ”Olavi” ilmestyi 12.2.2016, ja sen ensimmäinen sinkku ”Tanssit vaikka et osaa” meni suoraan kolmen valtakunnallisen radiokanavan soittolistalle, ja olikin kevään soitetuimpia radiobiisejä. Albumi taasen meni suoraan Suomen virallisen listan ykköseksi, sekä palkittiin Rock-Emmalla vuonna 2017.

”Olavi”-levyn kiertueella useat keikat olivat jo ennakkoon loppuunmyytyjä.

Uusivirta bändeineen on tällä hetkellä Suomen halutuimpia artisteja niin festareille kuin klubeillekin, ja ”Ikuisten lasten” jälkeinen kiertue kattoi kaksi festarikesää, sekä tasan 100 keikkaa. ”Olavi”-albumin jälkeen vuodelle 2016 kertyi yli 90 keikkaa, ja kiertue jatkui myös keväälle 2017, päättyen The Circukseen Helsingissä.

Kesällä 2017 Olavi bändeineen piti taukoa, paitsi veti kaksi kertaa loppunmyydyn Huvila-teltan Helsingin Juhlaviikoilla. Syksyllä 2017 oli vuorossa Uusivirran uran ensimmäinen konserttisalikiertue. Marraskuussa 2017 julkaistiin tupla-live ”Olavi elää!”.

Vuonna 2018 Olavi & bändi tulee kiertämää klubeilla ja festareilla.
Live show ei jätä ketään kylmäksi!

Olavi Uusivirran (laulu) yhtyeen täydentävät Timo Kämäräinen (kitara), Jaakko Kämäräinen (basso), ja Olli Krogerus (rummut).

13.10. Profane Omen

Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
Liput ennakkoon alk. 8,00e
Liput ovelta 10,00e
Hinnat eivät sisällä eteispalvelumaksua.
Keikan jälkeen ei sisäänpääsyä, pelkkä epm. 2e!Metal, Rock, Punk. These are the basic elements that define our sound and our goal is to exploit them the best way we can. PROFANE OMEN has been in existence for almost 20 years so in many ways the songs are sound bites of our lives. This band has taken us to places we never thought we would see and because of this band we’ve met friends who have stuck with us to this very day. Music connects people and we are humbled and thankful with everything that it has given to us.
A new chapter is upon us now with our upcoming fifth album “OOKA” which is scheduled to be released in 7th of September, 2018. We went all in with this album and even recorded an acoustic bonus album “WHERE IT HURTS THE MOST” along with it. You can pre-order them here:
https://www.recordshopx.com/artist/profane_omen/ooka/#587119
Check out the new single/video “WAR BOY” here:
 

18.10. Scandinavian Music Group


Liput myy lippu.fi
Liput ennakkoon alk. 17,50e
Liput ovelta 24,00e
Hinnat eivät sisällä epm. 2e

Ovet auki 20.00
Ovet kiinni 04.00
LIPUT TÄSTÄ
K18.
Keikan jälkeen ei sisäänpääsyä, pelkkä epm. 2e!


"Antti Lehtinen, Terhi Kokkonen, Tommi Saarikivi, ja Joel Melasniemi kävivät ensimmäiset keskustelut uuden yhtyeen perustamisesta, kun Ultra Bran lopettamisesta oli päätetty. Porvoon Karillo-studiossa käytiin jo Ultra Bran olemassaolon aikana pariin otteeseen, ja studiosta muodostui nopeasti SMG:n henkinen kotipesä, yhtyeen nimikin keksittiin yläkerran mökkikeittiössä nukkumaan mentäessä.

 
Debyyttialbumi ”Onnelliset kohtaa” ilmestyi 6.9.2002 mennen suoraan albumilistan ykköseksi. Levy myi muutamassa kuukaudessa kultaan oikeuttavat 15 000 kappaletta. Vuosien saatossa pitkäsoittoja on kertynyt jo kahdeksan kappaletta, ja yhtye on vakiinnuttanut nimensä suomalaisten bändien kärkiryhmässä niin radioissa, levyillä, kuin livenäkin. Uusin levy on syksyltä 2015; "Baabel". Albumia on seurannut kiertue, joka jatkuu myös vuonna 2018."
 

19.10. Maj Karma

**************
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
**************
K18.
LIPUT TÄSTÄ


Keikan jälkeen ei sisäänpääsyä, pelkkä epm. 2e!


Maj Karman uusi levy "101 tapaa olla vapaa” julkistettiin juuri, ja bändi lähtee kovalle kiertueelle! Oulussa pysähdytään kuumentamaan Maj Karman tyyliin Hevimesta Liveklubin lava, muista olla paikalla!

20.10. Elonkerjuu

Ovet auki 20.00
Showtime 22.15
Ovet kiinni 05.00
*******************
Liput myy lippu.fi
Liput ennakkoon alk. 16,00e
Liput ovelta 17,00e
Hinnat eivät sisällä eteispalvelumaksua.
K18.
Keikan jälkeen ei sisäänpääsyä, pelkkä epm. 2e!Elonkerjuu julkaisi debyyttialbuminsa Ilon pirstaleet syksyllä 2012. Vuonna 2013 Elonkerjuu voitti yleisöäänestyksessä Vuoden yhtyeen Emma-patsaan. Yhtye oli ehdolla Vuoden yhtyeeksi myös Emma-raadin valitsemassa kategoriassa. Elonkerjuu voitti edellisen solistinsa kanssa yleisöäänestyksen vuosina 2006-2010 ja nyt nykyisellä kokoonpanollaan yhtye todisti, että kannatus yleisön joukossa on edelleen vahva. Elonkerjuun vankasta suosiosta kertoo pitkäaikaiset, lojaalit fanit, uusia tietenkään unohtamatta. Yhtyeen Ilon pirstaleet-albumi julkaistiin vuonna 2012. Se meni suoraan listaykköseksi sekä myi kultaa vain parissa päivässä.

27.10. Francine

 

*************
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
*************
K18.

LIPUT TÄSTÄ
Keikan jälkeen ei sisäänpääsyä, pelkkä epm. 2e!


Juuri 30-vuotisjuhlakiertueensa päättänyt Francine pitää keikkakoneen kuumana! Lahtelais-rock’n’rollin ystäviä hemmotellaan seuraavaksi uudella albumilla ja siihen liittyvällä levynjulkaisukiertueella. Maaliskuussa julkaistavaa RightNow! -pitkäsoittoa säestää nimittäin myös komea keikkalistaus.

Yhtyeen soittajat ovat tulevasta kiertueesta ja uudesta julkaisusta innoissaan. ”Viime vuosi mentiin 30-vuotisjuhlavuoden vuoksi pitkälti nostalgian pauloissa, mutta nyt päästään vihdoinkin lataamaan täysillä uutta kamaa eetteriin. Ja herranjestas minkälaista tavaraa onkaan tulossa! RightNow! -albumi on biiseiltään ja soundeiltaan suorastaan räjähdysherkkä, rouhea ja suoraviivainen, mutta toisaalta myös todella monipuolinen rock-levy, jonka ytimessä on tiukka triosoitto. Levyllä ei nimittäin kuulla muita soittimia kuin kitara, basso ja rummut, joten voidaan hyvällä syyllä sanoa, että tältä Francine kuulostaa juuri nyt, vuonna 2018. Itselläni odotukset albumin suhteen ovat korkealla ja odotankin innolla sitä, kun pääsemme vetämään näitä uusia biisejä keikoille. Saamme keikkasettiin todella hyvän sekoituksen uutta ja vanhempaa Francinea, joten tätä levynjulkisurundia ei kannata missata, koska bändi on todellakin nyt elämänsä iskussa”, basisti Pete Salomaa kertoo.

2.11. Lasten Hautausmaa w/ Matka Maailman Ympäri

Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00

Liput myy lippu.fi
Liput tulossa myyntiin!
Liput ennakkoon alk. 10,00e
Liput ovelta 12,00e
Hinnat eivät sisällä eteispalvelumaksua.
Keikan jälkeen ei sisäänpääsyä, pelkkä epm. 2e


K18.
Synkän vaihtoehtorockin ystävät saivat tämän vuoden tammikuussa valonpilkahduksen pimeyden keskelle, kun Lasten hautausmaa julkaisi odotetun kolmannen studioalbuminsa. Ytimekkäästi III:ksi nimetty levy jatkaa kouvolalaisbändin uniikkia tyyliä ja tarinankerrontaa. Lasten hautausmaan musiikkiin on luikerrellut vaikutteita iskelmämäisestä svengistä, raskaan rockin hitaudesta ja punkin rosoisuudesta. Kristiina Vaaran ääni kertoo tarinoita, jotka eivät juuri naurata, mutta jotka tuntuvat juuri siksi tosilta ja lohduttavilta.

Vaikutteistaan huolimatta Lasten hautausmaa ei kuulosta keltään muulta kuin itseltään. Yhtyeen kappaleet vievät kuulijansa jonnekin hämyisiin varjoihin, viimeisten tuoppien ja eksyneiden sydänten maailmaan.

3.11. Mokoma

**************
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
**************

Liput ennakkoon alk. 18.00e epm.
Liput ovelta 22.00e + 2e epm.

LIPUT TÄSTÄ
K18.
Keikan jälkeen ei sisäänpääsyä, pelkkä 2e epm.


METALLIYHTYE MOKOMAN UUSI ALBUMI ON VALMIS

Hengen pitimet ilmestyy 25. toukokuuta, yhtye albumin julkaisukeikalla Tokiossa 

 

 

Kotimaisen metallin kärkikastiin kuuluvan Mokoman uusi albumi on valmis. Yhtyeen kymmenes pitkäsoitto Hengen pitimet julkaistaan nyt perjantaina 25. toukokuuta sekä Suomessa että Japanissa. 

 

”Nykypäivän ihmisellä on palava halu olla loogisesti selitettävä yksilö, mutta lajina ihminen ei toimi niin. Hengen pitimillä suurennuslasi on edellisen levyn yksilöllisestä tuskasta kohdistettu yhteisöllisiin kipupisteisiin: tämän ajan arvotyhjiöihin, kylmyyteen, ihmisen kaipuuseen itseään suurempien ilmiöiden äärelle, järjen ja tunteen rajanvetoon. Hengen pitimet käsittelee nimensä mukaisesti sitä mikä pitää meidät elossa, mikä tekee meistä ihmisiä.” - Marko Annala

 

Albumi on äänitetty Hämeenlinnassa Janne Saksan johdolla Sound Supreme-studioilla. Albumin miksasi ruotsalainen Jens Bogren (mm. Opeth, Amon Amarth, Kreator). Bogren vastasi myös kolme vuotta sitten julkaistun Elävien kirjoihin-albumin äänimaailman viimeistelystä. 

 

Elävien kirjoihin -albumin tuotantoon rakennettu tiimi osoittautui varsinaiseksi Dream Teamiksi. Viisimiehisestä yhtyeestämme löytyy hyvinkin monitahoista persoonaa ja osaamista, mutta jo teinivuosista tuntemamme Janne Saksa onnistuu silti tuomaan porukkaan puuttuvan palasen. Hänen hämäläinen rauhallisuutensa ja häkellyttävä harmoniatajunsa tekee Mokomasta studiossa paremman yhtyeen. Ruotsalainen tähtituottaja Jens Bogren taas toi miksaajana edelliselle levylle raikkaan kansainvälisen tuulahduksen. Oli itsestään selvää, että virtuoosimaista ruotsalaisvahvistusta peluutettaisiin uudelleen. Voittavaa joukkuetta ei vaihdeta!” - Tuomo Saikkonen 

 

Mokoma juhlii Hengen pitimet-albumiaan julkaisupäivänä 25. toukokuuta Japanissa headliner-keikalla Tokion Space ODD-klubilla. Albumi julkaistaan samana päivänä myös Japanin markkinoilla Marquee Avalon levy-yhtiön kautta. Yhtyeen menestys Japanin markkinoilla on ollut nousujohteinen jo vuosia. 

 

Oman Sakara Records -levy-yhtiönsä kautta musiikkiaan julkaiseva Mokoma on julkaissut yhdeksän studioalbumia (plus kaksi akustista albumia), joista viisi on kivunnut suoraan Suomen Virallisen Listan ykkössijalle. Useita kultalevyjä saavuttanut yhtye on kasvanut vuosien aikana suomenkielisen metallin ykkösnimeksi. 

9.11. Stam1na

Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
******************
Liput ennakkoon alk. 19,50e
Liput ovelta 24,00e
Hinnat eivät sisällä 2e epm.
LIPUT TÄSTÄ
K18.
Keikan jälkeen ei sisäänpääsyä, pelkkä 2e epm.
METALLIYHTYE STAM1NAN KAHDEKSAS ALBUMI ON VALMIS

Taival ilmestyy 12. lokakuuta

Metalliyhtye Stam1nan seuraava pitkäsoitto on saatu Lehmon SF Studioilla valmiiksi. Stam1nan kahdeksas studioalbumi on nimeltään Taival ja se julkaistaan 12. lokakuuta. Levyn on tuottanut Janne Joutsenniemi ja miksauksesta vastaa Jens Bogren. Levyn ensimmäinen single Elämänlanka julkaistiin toukokuussa. Stam1nan edellinen albumi Elokuutio julkaistiin maaliskuussa 2016.

Yhtye julkaisi samalla syksyn kiertuepäivänsä. Haloo Lemi 2018 -kiertue starttaa 5. lokakuuta Jyväskylän Lutakosta ja päättyy 15. joulukuuta Helsingin Tavastia-klubille.

HALOO LEMI! 2018 -kiertue

05.10. Jyväskylä, Lutakko
06.10. Naantali, Kaivohuone
12.10. Helsinki, Nosturi
13.10. Vaasa, WSArena
19.10. Hämeenlinna, Aulanko Areena
20.10. Imatra, Broadway
26.10. Iisalmi, Graceville
27.10. Joensuu, Kerubi
03.11. Vantaa, Shamrock
09.11. Oulu, Hevimesta
10.11. Ähtäri, Bar 52
16.11. Turku, Apollo
17.11. Anjala, Mari´s Coffee
23.11. Rauma, Brummi
24.11. Lahti, Möysän Musaklubi
01.12. Kuopio, Henry´s Pub
07.12. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
08.12. Nivala, Tuiskula
14.12. Tampere, Klubi
15.12. Helsinki, Tavastia

10.11. Steve'n'Seagulls

***************
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
***************
Liput ennakkoon alk. 17.00e + 2e epm.
Liput ovelta 22.00e + 2e epm.

LIPUT TÄSTÄ
K18.
Keikan jälkeen ei sisäänpääsyä, pelkkä 2e epm.


Maailmanmaineeseen taidokkailla cover-versioillaan noussut Steve’n’Seagulls julkaisee kolmannen albuminsa Grainsville 31.8. Levyltä julkaistaan tänään ensimmäinen single, Van Halen -klassikko Panama. Kappaleeseen tehty video näkee päivänvalon 31.5.

Steve’n’Seagulls kertoo uudesta singlestä ja tulevasta albumista seuraavaa: "Olimme pyöritelleet joitain ideoita Van Halenin biiseistä, mutta oikeastaan vasta Panaman kohdalla saimme kasarimammutin suunnilleen kesytettyä. Kappaleen tunnelmaa pyöriteltiin vaikka mihin suuntaan ja lopulta voimakkaat riffit ja vastustamattoman päätön poljento asettuivat nauhalle varsin kivuttomasti. Lopputulos asettuu jonnekin railakkaan tanssaamisen ja slaavikyykyn välimaastoon.

Kolmannen levyn esituotantovaihe oli edellisiä huomattavasti pidempi ja osittain siitä syystä studiosessiot olivat varsin innostuneet ja riemulliset. Onnistuimme tuottaja Jarkko Viinamäen ja äänittäjä Jyri Riikosen kanssa repimään bändistä entistä enemmän potkua ja mielestämme se kuuluu myös lopputuloksessa."

Yhtyeen debyyttilevy Farm Machine julkaistiin vuonna 2015 ja se nousi Yhdysvaltojen Billboard Bluegrass -albumilistan sijalle kolme. Kakkosalbumi, vuonna 2016 julkaistu Brothers In Farms nosti yhtyeen Billboard Bluegrass -listan ykköseksi. Timantinkovista keikoistaan tunnettu Steve’n’Seagulls on kiertänyt viime vuodet maailmaa kiivaalla tahdilla ja yhtye on nähty mm. Wacken Open Airissa ja Sweden Rockissa. Bändin Thunderstruck-videota on katsottu YouTubessa jo yli 59 miljoonaa kertaa.

17.11. Disco Ensemble

Liput myy lippu.fi
Liput ennakkoon alk. 24,50e
Liput ovelta 27,00e
LIPUT TÄSTÄ
K18.
Keikan jälkeen ei sisäänpääsyä, pelkkä epm. 2e!


DISCO ENSEMBLELLE LISÄÄ JÄÄHYVÄISKEIKKOJA

Suuren kysynnän vuoksi yhtye tekee vielä kolme lisäkeikkaa Tavastialla tehden samalla historiaa
Keikkakalenteriin lisätty myös Turku, Tampere, Jyväskylä, Oulu, Lahti ja Seinäjoki 

 

Vuonna 1996 perustettu rockyhtye Disco Ensemble soittaa uransa viimeiset keikat joulukuussa 2018 Helsingin Tavastia-klubilla. Alkuvuodesta julkistetut kuusi keikkaa Helsingin Tavastia-klubilla myytiin loppuun jo kesän aikana. Suuren kysynnän vuoksi yhtye tekee vielä kolme lisäkeikkaa Tavastialla - tehden samalla historiaa. Kukaan muu yhtye ei ole keikkaillut Tavastia-klubilla yhdeksää iltaa putkeen. Aiempi ennätys oli vuonna 2009 lopettaneen Hanoi Rocksin nimissä, kun yhtye esiintyi kuutena päivänä kahdeksan keikan verran.  

Disco Ensemble nähdään myös syksyn aikana vielä Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Lahdessa ja Seinäjoella. Liput Disco Ensemblen lisäkeikoille tulevat myyntiin keskiviikkona 15.8. klo 09.  

Suomen parhaaksi livebändiksi tituleerattu Disco Ensemble on soittanut uransa aikana yli 800 keikkaa 24 eri maassa. Yhtye on ollut Suomen lisäksi erityisen suosittu Saksassa, missä yhtye on esiintynyt paitsi useilla klubikiertueilla myös kaikilla suurimmilla festivaaleilla, ja vuonna 2012 julkaistun Warriors-albumin myötä myös stadionkeikoilla yhdessä paikallisen suursuosikin Die Toten Hosenin kanssa. Disco Ensemble nähdään syksyllä myös Keski-Euroopassa kahdeksan keikan verran.

Yhtye on julkaissut uransa aikana kuusi albumia: Viper Ethics (2003), First Aid Kit (2005), Magic Recoveries (2008), The Island of Disco Ensemble (2010), Warriors (2012) ja Afterlife (2017). Useita albumilistan kärkisijoja saavuttanut Disco Ensemble sai vuoden 2008 parhaan kotimaisen DVD:n Emma-palkinnon Video Vortex-julkaisustaan. 

 

DISCO ENSEMBLE 

Last Nights Out  - The Farewell Tour -

25.08. TURKU M/S Viking Grace 
25.10. BERLIN Bi Nuu
26.10. HANNOVER Bei Chez Heinz
27.10. DRESDEN Beatpol
28.10. VIENNA Arena
29.10. MUNICH Backstage Halle
30.10. WIESBADEN Schlachthof
31.10. COLOGNE Essigfabrik
01.11. HAMBURG Hafenklang
09.11. TURKU Apollo
10.11. TAMPERE Olympia
16.11. JYVÄSKYLÄ Lutakko
17.11. OULU Hevimesta
23.11. LAHTI Finlandia-klubi
24.11. SEINÄJOKI Rytmikorjaamo
30.11. HELSINKI Tavastia
01.12. HELSINKI Tavastia
02.12. HELSINKI Tavastia
03.12. HELSINKI Tavastia (SOLD OUT)
04.12. HELSINKI Tavastia (SOLD OUT)
05.12. HELSINKI Tavastia (SOLD OUT)
06.12. HELSINKI Tavastia (SOLD OUT)
07.12. HELSINKI Tavastia (SOLD OUT)
08.12. HELSINKI Tavastia (SOLD OUT)

23.11. Kotiteollisuus

Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
Liput myy lippu.fi
Liput ennakkoon alk. 18,00e
Liput ovelta 22,00e
Hinnat eivät sisällä eteispalvelumaksua.
K18.
Keikan jälkeen ei sisäänpääsyä, pelkkä epm. 2e!


 Lappeenrantalainen Kotiteollisuus on yksi suomalaisen raskaan rokin arvostetuimmista yhtyeistä. Kotiteollisuus tunnettiin vuosina 1993-1997 nimellä Hullu ukko ja Kotiteollisuus. Vuonna 1997 bändi muutti nimen nykyiselleen. Kotiteollisuus voitti parhaan hard rock-metalli -albumin Emman vuonna 2004 albumillaan Helvetistä itään, joka olikin yhtyeen läpimurto. Suurimmista hiteistä mainittakoon mm. Rakastaa/ei rakasta, Helvetistä itään ja Minä olen.

Tällä hetkellä yhtye valmistelee tulevaa albumiaan, josta lohkaistiin ensimmäinen single, Kusipää, helmikuussa 2018.

Kotiteollisuus on:

Jouni Hynynen – laulu ja kitara
Jari Sinkkonen – rummut ja taustalaulu
Janne Hongisto – bassokitara ja taustalaulu
Miitri Aaltonen – kitara ja taustalaulu

24.11. Hevisaurus - Lasten oma pikkujoulu

Ovet auki 13.00
Showtime 15.00
Ovet kiinni 18.00
Liput myy lippu.fi!
Liput ennakkoon alk. 17,50e
Liput ovelta 25,00e (jos jäljellä)
Hinnat eivät sisällä eteispalvelumaksua.

Neljän dinosauruksen ja lohikäärmeen muodostama koko perheen suosikkiyhtye Hevisaurus syntyi vuonna 2009 ajatuksesta tehdä laadukasta hevimusiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Räyhäkäs juraheviyhtye on julkaissut kahdeksan studioalbumia ja palkittu kaksi kertaa parhaan lastenmusiikkilevyn Emmalla. Kolme kahdeksasta Hevisauruksen albumeista on yltänyt kultarajoille, kaksi myynyt platinaa ja vuoden 2009 Jurahevin kuninkaat –esikoisalbumi myi jo ensimmäisenä vuotenaan tuplaplatinaa.

Uusin studioalbumi Mikä minusta tulee isona? julkaistiin syyskuussa 2017 ja uuden albumin nimeä kantava jurahevimusikaali sai ensi-iltansa Linnanmäen Peacock-teatterissa. Musikaali on saanut osaltaan hyvin positiivista palautetta tarinastaan. Mikä minusta tulee isona? kannustaa kaikenlaisen tekemisen arvostamiseen ja omien unelmien kuuntelemiseen ja tavoittelemiseen. Yhtye on tehnyt aikaisemmin neljä samanmoista musikaalia vuosina 2010, 2011, 2012 ja 2013.

Hevisaurukset ovat herättäneet mielenkiintoa myös Yhdysvalloissa ja muualla maailmalla. Muun muassa Argentiinassa soittava yhtye Hevisaurios sai palkinnon parhaasta lasten levystä Gardel Music Awardissa vuonna 2013. Hevisauruksesta onkin hyvää vauhtia kasvamassa kansainvälinen ilmiö, eikä saurusten hevihuuto jää pian keneltäkään kuulematta!

30.11. Turmion Kätilöt

Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
******************
LIPUT TÄSTÄ
Liput ennakkoon alk. 17,50e
Liput ovelta 22,00e
Hinnat eivät sisällä 2e epm.
K18.
Keikan jälkeen ei sisäänpääsyä, pelkkä epm. 2e!
Turmion Kätilöiltä toinen sinkku ja levynjulkaisukiertue.

14.9.2018 julkaistavalta Turmion Kätilöiden kahdeksannelta albumilta (Universal Satan) irroitetaan vielä toinen sinkku. Kappale on nimeltään Faster Than God ja se on yllättäen englanninkielinen. Single ilmestyy kaikkiin johtaviin digitaalisiin palveluihin perjantaina 17.8. ja samalla päivämäärällä siitä julkaistaan myös video. Menneen kesän aikana yhtye kuvasi kaikki festarikeikkansa ja tästä materiaalista nuori kyky Elina Ylkänen leikkasi ja editoi lopullisen tuotteen.

Syyskuun lopussa käynnistyy Turmion Kätilöiden levynjulkaisukiertue. Universal Tour käsittää ainakin seuraavat päivämäärät ja paikkakunnat.

Universal Tour 2018-2019:

La 29.09.2018 St. Petersburg (RUS), MOD
Su 30.09.2018 Moscow (RUS), ZIL Arena
Pe 05.10.2018 Vierumäki, Teatro Bar Bowling Nightclub
La 06.10.2018 Rauma, Brummi
Pe 12.10.2018 Jyväskylä, Lutakko
La 13.10.2018 Helsinki, HMH Festival, Virgin Oil Co.
Pe 19.10.2018 Kuopio, Henry’s Pub
La 20.10.2018 Tampere, Yo-talo
Pe 26.10.2018 Vantaa, Shamrock
La 27.10.2018 Vammala, Club Stage
Pe 02.11.2018 Lahti, Finlandia-klubi
La 03.11.2018 Hämeenlinna, Aulanko Areena
Pe 09.11.2018 Vaasa, WS-Arena
La 10.11.2018 Kauhava, Tiikeri
Pe 16.11.2018 Lappeenranta, Saimaa Areena
La 17.11.2018 Nivala, Tuiskula
Pe 30.11.2018 Oulu, Hevimesta
La 08.12.2018 Pori, Isomäki Areena
La 15.12.2018 Heinola, Vapari
La 29.12.2018 Joensuu, Kerubi
Pe 11.01.2019 Tampere, TalviHelvetti Festival
Pe 18.01.2019 Nurmes, Bomba
La 19.01.2019 Kitee, Ravintola Karhu

Muutokset ja varsinkin lisäykset ovat erittäin todennäköisiä!

Label: Osasto-A Records / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Distribution: Playground Music
Booking: Nem Agency / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

15.12. Neljä Ruusua


Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00

Liput ennakkoon alk. 22,00e
Liput ovelta 26,00e
Hinnat eivät sisällä eteispalvelumaksua.

Keikan jälkeen ei sisäänpääsyä, pelkkä epm. 2e!


SEURAAVA ALBUMIKOKONAISUUS ”MUSTIA RUUSUJA” JULKAISTAAN KAHDESSA OSASSA, JOISTA ENSIMMÄINEN ILMESTYY PERJANTAINA 27. LOKAKUUTA

Kotimaisen popmusiikin ikoni Neljä Ruusua täyttää tänä vuonna 35 vuotta. Yhä alkuperäiskokoonpanossaan vaikuttava yhtye julkaisee seuraavan albuminsa ”Mustia ruusuja”, kahdessa osassa. Ensimmäinen, viisi kappaletta sisältävä osa julkaistaan perjantaina 27. lokakuuta. Kappaleiden sävellyksistä ja sovituksista vastaa Kode Koistinen, sanoitukset on tehnyt Ilkka Alanko.

Esimakua tulevalta albumilta on saatu jo singlen “Sähkökitara” muodossa.

22.12. Wolfheart + Temple Balls

Ovet auki 21.00
Esiintymisajat ilmoitetaan myöhemmin.
Liput myy lippu.fi
Ennakkolippu alk. 12,50e
Lippu ovelta 14,00e
Hinnat eivät sisällä eteispalvelumaksua.
Keikkojen jälkeen ei sisäänpääsyä, pelkkä epm. 2e!


Kovempaa kovemmat Wolfheart ja Temple Balls saapuvat Ouluun Hevimesta Liveklubille juuri joulun alla! Tästä on hyvä aloittaa joulun vietto! 

"Determination and perseverance were the key points in the making this album, while conquering obstacle after obstacle during the process of recordings while coldness and beauty of winter were the themes where the music was born. This is definitely a triumph in our career and one of the biggest battles won in my personal career. I could not be more satisfied with the result and with new label and management behind us we are headstrong to stay in the bath of victories" -Tuomas of Wolfheart

 

For the past couple of years Temple Balls has kept busy, both in the studio and on the stage. Opening for such bands like Queen, Deep Purple and Uriah Heep, the band has proven to be more than able to handle big stages as well. Wheter it be a big festival or your local club’s stage, the band will set your friggin’ pants on fire.
-Temple Balls

27.12. Von Hertzen Brothers

Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00

Liput myy lippu.fi
Ennakkoliput alk. 19,50e
Liput ovelta 24,00e
Hinnat eivät sisällä eteispalvelumaksua.
Keikan jälkeen ei sisäänpääsyä, pelkkä 2e epm.!

Von Hertzen Brothers esiintyy Oulun Hevimestassa 27.12.2018. Lisätietoa seuraa!

11.1. Sparzanza (SWE)

Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
********************
Liput myy lippu.fi!
Liput ennakkoon alk. 18,00e
Liput ovelta 20,00e
Hinnat eivät sisällä eteispalvelumaksua.
K18.
Keikan jälkeen ei sisäänpääsyä, pelkkä 2e epm.!

 
Huge guitars, high-octane pile-driving energy, choruses that wind around melodies that you cant’t get out of your head and a darkness that never lets up – these well-known elements of Sparzanza’s music mean that their fanbase is growing. The band’s street team “Black Cult” have outposts all over the world and together with the band, they can take pride in a twenty year career filled with explosive metal, prestigious award nominations, successful tours and radio appearances.
 
Sweden Rock Festival, Sauna Open Air and Q-Stock – the names say it all. Large, well-renowned festivals featuring world class headlining artists such as Mötley Crue. In recent years, Sparzanza have found themselves riding in the wake of these legends and have set their sights on main stages everywhere.

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.