UUSIKATU 23
OULU, SUOMI

12.-13.7. Rock-Disco

Sissään koko illan vaan 2,50 eurua!
Hanajuomat 22-00 vitosen kipale ja muita tarjouksia paikan päältä.
DJ:nä toimii DJ-Natte
Auki ollaan 22-04.30

 

HUOM. La 13.7. Jalopiknik-jatkot, jolloin tarjoukset vielä edullisemmat ;)

 

19.-20.7. Rock-Disco

Sissään koko illan vaan 2,50 eurua!
Hanajuomat 22-00 vitosen kipale ja muita tarjouksia paikan päältä.
DJ:nä toimii DJ-Vepy
Auki ollaan 22-04.30

26.-27.7. Rock-Disco

Sissään koko illan vaan 2,50 eurua!
Hanajuomat 22-00 vitosen kipale ja muita tarjouksia paikan päältä.
DJ:nä toimii DJ-Ksmonau.
Auki ollaan 22-04.30

3.8. Verikalpa & Shadow's Mortuary


Sisään vain 2,50,-
Ikäraja 18
Ovet auki 22.00
Showtime;
Shadow's Mortuary 23.00
Verikalpa 00.15
Ovet kiinni 04.30

Verikalpa, kalijanhuuruista troll- / folk metallia!!
 

Verikalvan vuonna 2015 alkanut "Ikkuisesti päissään" kiertue ei ota loppuakseen ja seuraavat ryttäysmestat on tsekkailtu! Toinen levy alkaa olla purkissa ja nyt on jätkillä luppoaikaa pyhittää myös maksan ja niskojen reenaukseen. Tällä kertaa kalijajamit käydään kotikentällä eli Hevimestassa missä Kalavan äijät yleensä nähdään otsat tiskissä ja naamat vinossa, kannattaa tulla todistamaan kun pojat on kerranki abaut tolpillaan!Vuonna 2013 perustettu Oululainen black metal yhtye Shadow’s Mortuary. Tulen Valtakunta dybyyttialbumi julkaistiin viime vuoden lopulla Saksalaisen Purity Through Fire levy-yhtiön toimesta.
 

10.8. Rosvosektori

Liput myydään vain ovelta, hintaan 5,-
Ovet auki 21.00
Showtime ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.
K18.


Energinen hiphop-yhtye Rosvosektori on esiintynyt vuodesta 2011 lähtien. Kolmesta positiivisesta kaverista koostuvan kokoonpanon kappaleissa räpätään, lauletaan ja runoillaan hauskan pitämisestä ja elämän tärkeimmistä asioista pilke silmäkulmassa. Ensimmäinen pitkäsoitto "Janoinen Kirjolohi" julkaistiin vuonna 2012, ja pojat ovatkin singlejulkaisujen jälkeen palaamassa seuraavan EP:n pariin. Rosvosektori on ehtinyt esiintyä sadoissa eri tilaisuuksissa ympäri maata, eikä tunnelma ole koskaan jättänyt ketään yleisöstä kylmäksi.


90 000 kuukausikuuntelijaa Spotifyssa ja miljoonia katselukertoja YouTubessa. Yleisö ei voi olla väärässä. Tämä porukka on arkipäiväistänyt termin ”Bönthöö” koko kansan huulille. Paraikaa Rosvosektori on julkaisemassa räjähtävän kovaa Bönthöö vol 2:sta. Siis 100% Takuuvarma valinta laivameininkeihin. Mazel Tov!

30.8. Kaunis Kuolematon, Nicumo ja Wolfheart

Hevimestassa tapahtuu 30. päivä elokuuta! Alansa kovimpia nimiä hyökkii samana iltana mestan lavalle, eikä liput kustanna kuin alkaen 13,50,-!
Aikataulut ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

Näin he esittelevät itsensä:

Wolfheart:
Three albums into their career, Wolfheart has become a staple in extraordinarily well-crafted melodic death metal. 3rd effort and tour-de-force to date, “Tyhjyys” (”Emptiness”) brings forth a dramatic, cinematic dimension to the music and turns it into an all-encompassing experience. From February 2013 onwards the name Wolfheart has been synonymous with atmospheric yet brutal Winter Metal.

Nicumo:
Nicumon musiikin juuret ovat melodisessa metallissa, mutta bändin nykyinen musiikillinen ilmaisu on ottanut pelottomia syrjähyppyjä muihinkin genreidin. Bändin kotiseutu, pohjoisuus ja suomalainen melankolia on kuitenkin bändin musiikissa suurin yhtenäistävä tekijä. Bändin vahvuutena on musiikillinen monimuotoisuus iskevästä pop-rockista progressiivisen lumoavan fiilistelyn kautta aina suoraan death metalliin asti.

Kaunis Kuolematon:
Yhtyeen viidestä jänestä kolme osallistuu muodossa jos toisessa kappaleiden sävellystyöhön, joten kappalekirjo on kattava ja monimuotoinen, minkä bändi kokee vain ja ainoastaan positiivisena asiana. Suurimmassa osassa bändin musiikissa on melodiat, jotka maalaavat kappalekirjoa värikkäästi, suomalaisen melankoolisuuden ollesa vahvasti läsnä. Myös sanoitukset koostuvat elämän tuomasta kokemuksesta; elämästä, joskin ei niin onnellisista, karuista kertomuksista joihin kuulijan on kuitenkin helppo samaistua ja hyväksyä kappaleet itselleen osaksi koettua elämää.

6.9. Turmion Kätilöt


Hevimesta Liveklubi ylpeänä esittää:
TURMION KÄTILÖT

Ovet auki 21.00
Showtime; ilmoitetaan myöhemmin
Liput myy lippu.fi
Hinnat 22/23
Ei sisällä epm.
K18.

11.10. Peer Günt

Ovet auki 21.00
Showtime ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.
K18.
Liput alkaen 18,00e
Tiketit myy lippu.fi

Peer Günt on menestyksekkään uransa ajan kulkenut omaa heavy-rock’n’blues -polkuaan, ja bändillä on takanaan tuhansia soitettuja keikkoja. Tämä vaatimaton – mutta tinkimätön – yhtye on soittanut itsensä suomalaisten sydämiin rehellisellä rock’n’rollilla ja rautaisella livemeiningillä. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Backseat, Bad Boys are here, Bartender ja I Don’t Wanna Be a Rock’n’Roll Star.

18.10. Vorna


VORNA “SATEET PALATA SAAVAT” -LEVYNJULKAISUKIERTUE

Vuonna 2008 perustettu metalliyhtye VORNA palaa levynjulkaisukantaan, kun yhtyeen odotettu kolmas albumi “Sateet palata saavat” julkaistaan 27. syyskuuta saksalaisen Lifeforce Recordsin kautta. Melankolisella ja suomenkielisellä metallillaan yleisön viime vuosien aikana vakuuttanut yhtye suuntaa uuden levyn myötä myös levynjulkaisukiertueelle syksyllä ja nähdään loka-marraskuussa useilla eri paikkakunnilla ympäri Suomen.

Vorna saapuu “Sateet palata saavat” -levynjulkaisukiertueellaan reilun kahden vuoden tauon jälkeen myös Ouluun ja nähdään Hevimestassa perjantaina 18.10.2019.

Nem Agency presents:
Vorna “Sateet palata saavat” -levynjulkaisukeikka + support
18.10.2019 Oulu, Hevimesta
Liput: 7,50€ (ovelta) + narikkamaksu (2,50€)

Yhtyeen uusi single “Maa martona makaa” on nyt kuunneltavissa ja katsottavissa:
https://youtu.be/HDZ4odFM1FY

Ennakkotilaa uusi "Sateet palata saavat"-albumi:
http://bit.ly/vorna_preorder

Lisätietoa:
www.vorna.fi
www.nem.fi
www.hevimesta.com

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.