UUSIKATU 23
OULU, SUOMI

28.2. Bad Fellows Irwin Goodman tribute - Asiakasilta!

Haluamme tarjota ihanille asiakkaillemme mukavan illan hyvän musiikin parissa.

Showtime 00.30 
Luvassa tietovisa ennen keikkaa, tule ja viihdy! :) 

23.2. JANNA

Liput ennakkoon 14,50€ + 2€ epm.

LIPUT TÄSTÄ


Liput ovelta 18,00€ + 2€ pm.
Aikataulu:
*Ovet auki klo 21.00
*Showtime n.klo 23.15
*Keikan jälkeen R.O.C.K-disco!

Janna-Mari Hurmerinta, taiteilijanimeltään Janna on suomalainen pop- ja soullaulaja, lauluntekijä ja pianisti.

 

24.2. Gehenna / Barathrum / Author

Liput ennakkoon 12.00€+ 2€ epm.

LIPUT TÄSTÄ


Liput ovelta 15,00 €+ 2€ epm.

Dreamtide Music Management & Agency esittää:

Gehenna / black metal / Norja
Barathrum Official / black metal / Suomi
Author / black metal / Suomi

 

3.3. Jonne Aaron

Liput ennakkoon 16,00e + 2e epm.
Liput ovelta 20,00e + 2e epm.
Ovet auki klo 21.00

LIPUT TÄSTÄ


Jonne Aaron nousi suomalaisten supertähtien joukkoon Vain elämää -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta. Ennen soolouraansa hän loisti kansainvälisestikin menestyneen Negativen nokkamiehenä. Jonne Aaronin suomenkielinen soolodebyytti Onnen vuodet julkaistiin 2012 ja se on myynyt platinaa.

Odotettu toinen suomenkielinen albumi Risteyksessä julkaistiin lokakuussa 2014. Albumin Yksin-single on soinut radioissa ahkerasti ja se olikin loppuvuonna radioiden soitetun kappale. Jonne Aaroin Risteyksessä -albumi on myynyt kultaa.

Musiikillisesti Risteyksessä suunnataan Jonnen juurille: albumi sisältää vahvoja ja ehjiä power pop -biisejä Negativenkin kanssa työskennelleen Jimmy Westerlundin tuottamina.

9.3. Neljänsuora

Liput ennakkoon 14,50€ + 2€ pm.

LIPUT TÄSTÄ


Liput ovelta 18.00€ + 2€ epm.
Ovet auki 20.00
Showtime 22.00

Neljänsuora on suomalainen iskelmäyhtye. Yhtye on julkaissut kahdeksan albumia, joista viimeisin julkaistiin elokuussa 2015. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ”Siipirikko”, ”Kesä vielä jäädä vois” sekä ”Kaksi kauneinta”

10.3. LuckyAki presents Stetson Rock

Liput ennakkoon 8,50e + 2e epm.
Liput ovelta 13,00e + 2e epm.
Ovet auki 21.00

LIPUT TÄSTÄ


Atomirotta: "Vanhan sanonnan mukaan: tekemällä oppii. Siihen kiteytyy täydellisesti Atomirotan filosofia. Kaikilla meillä kolmella on toki omat värikkäät taustamme musiikkimaailman pyörteissä, mutta kun ystävänpäivänä vuonna 2014 vedimme ensimmäisen keikkamme ATOMIROTTAna, ei meillä ollut hajuakaan mitä tuleman pitää. Tiesimme että intoa ja ideoita löytyy ja päätimme hypätä kimpassa, pää edellä musiikin syövereihin ja katsoa mitä tapahtuu."

Oulusta kajahtaa! Hardcore mausteista metallia soittava Quake the Earth ottaa kantaa musiikillaan ajankohtaiseen ja globaalisti levinneeseen ilmiöön turhia hyssyttelemättä ja lujaan ääneen!

16.3. Michael Monroe

 

Liput alk. 22,00e + 2e epm.

LIPUT TÄSTÄ


Herra ei tarvitse isompia esittelyjä, kun hän saapuu Hevimestan Liveklubille. Tunnelma on taattu eikä yksikään jää kylmäksi, muistathan ostaa lippusi ajoissa!

17.3. Catamenia & Battlelore

Liput ennakkoon 16,00e + 2e epm.
Liput ovelta 18,00e + 2e epm. 
Ovet auki 21.00

LIPUT TÄSTÄ


"Catamenia is distinguished by their 'trademark' sound, powerful melodies and perfectly balanced structures, with mad guitar riffling. They have contributed an important piece of mosaic into the world famous Finnish metal scene."

Let Battlelore show you flashes from the smoky tavern at Umbar, through the green fields of Rohan and finally to the deepest dungeons of Moria. Gather your belongings, clean up your weapons and prepare for WAR!

23.3. Kumikameli + AOM

Liput ennakkoon 5,00€ + 2€ epm.
Liput ovelta 7,00€ + 2€ epm.

Liput myy lippu.fi !


 

28.3. Machinae Supremacy - ILMAISKEIKKA

Hevimestassa järjestetään asiakasiltamat hyvän musiikin parissa. Tervetuloa! 

29.3. CMX

Liput alkaen 22,50e + 2e epm.

LIPUT TÄSTÄ


CMX “KOLMEN VUOSIKYMMENEN LAULUJA” -KEVÄTKIERTUEELLE

Vankkumatonta suosiota nauttiva CMX palaa yleisön eteen kymmenen kaupunkia kattavalla “Kolmen vuosikymmenen lauluja -kiertueella, jonka myötä suomirockin ykköskastiin kuuluva nelikko kiertää keikkapaikkoja halki maan helmi-maaliskuun ajan. Konserttien liput ovat nyt myynnissä keikkapaikkojen omissa lipunmyyntikanavissa.

Yhtye työstää paraikaa 16. studioalbumiaan Inkfish-studiolla tuottaja Erno Laitisen kanssa. Helmikuussa 2018 julkaistava albumi kulkee "TROGOAUTOEGOCRAT, HEPTAPARAPARSHINOKH, TRIAMATZIKAMNO!" -työnimen alla. Nimen termit on lainattu George Gurdjieffin psykologiasta. Kappaleet luotaavat länsimaisen kulttuurin alkukuvastoa ja äärimmäisiä tietoisuudentiloja. "Väittävät että albumi on kuollut. Se on paskapuhetta. Uuden levymme lisäksi esitämme kiertueella kappaleita kaikilta albumeiltamme!", Yrjänä kommentoi.

31.3. Rainbow Shakers

Liput ennakkoon 5,00e + 2e epm.
Liput ovelta 7,00e + 2e epm.

LIPUT TÄSTÄ


Rainbow Shakers tarjoaa parasta Rainbow tributointia näillä leveysasteilla. Joe Lynn Turnerin bändinä Lankafesteillä viime vuonna kunnostautunut Rainbow Shakers tuo osaamisensa ihasteltavaksi ja nostaa tunnelman kattoon lankalauantaina 31.3.2018 Hevimesta Liveklubilla.

7.4. Rites of North

Liput ennakkoon 9,5€ + 2€ epm. 
Liput myy lippu.fi 1.2. alkaen! 

 


Neljännen Rites Of Northin pääesiintyjänä nähdään kahdeksannen täyspitkänsä julkaiseva ja pitkän uransa tänä vuonna päättävä Alghazanth. Orkesteri nähdään ensikertaa esiintymässä oulussa. Illan toisena bändinä nähdään kulttimainetta nauttiva true BLACK DAWN. Paikallisena aktina illan aloittaa Hatespirit.

Rites Of North IV 7.4.2018 Hevimesta Liveklubi, Oulu

Alghazanth
True Black Dawn
Hatespirit

Ovet 21.00
Showtime 22.00

Liput ennakkoon 1.2.2018 alkaen 9.5€ lippu.fi, ovelta 12€.

http://www.alghazanth.com/
https://www.facebook.com/trueBlackDawn/
https://www.facebook.com/HatespiritOfficial/
http://www.alery.fi/

20.4. Kalmah

Liput ennakkoon 16€ + 2€ epm.
Liput ovelta 18€ + 2€ epm. 

Liput myy lippu.fi, ja myynti alkaa 12.2. klo 09.00! 


Suo, kuokka ja Kalmah!

Suomen rämemetalliylpeys Kalmah julkaisee huhtikuussa kauan odotetun, uuden studioalbuminsa ja suuntaa asiaankuuluvasti myös Suomen levyjulkaisukiertueelle huhtikuun lopussa. 6.4.2018 julkaistava ”Palo”-albumi on järjestyksessään yhtyeen kahdeksas ja se julkaistaan Spinefarm Recordsin kautta. Kalmahin edeltävän ”Seventh Swamphony”-albumin julkaisusta tulee kesällä kuluneeksi peräti 5 vuotta, joten suoherrat tekevät uudella julkaisullaan kaivatun paluun levytyskantaan.

Kalmahin “Palo”-levyjulkaisukiertueen Suomen osuudelle mukaan liittyy myös kotimainen, viime kesänä loistokkaan ”Poetry of the Ill-minded” -albumin julkaissut kuopiolaisyhtye Shade Empire. Yhtyeet kiertävät huhtikuun lopulla Suomea neljän keikan verran, joten tarkista alta keikkapäivät ja saavu mukaan keikoille!

Nem Agency presents:
KALMAH - ”PALO” ALBUM RELEASE TOUR
with very special guest: SHADE EMPIRE

pe 20.4.2018 Oulu, Hevimesta (liput 16/18€)
la 21.4.2018 Vaasa, WS Arena (liput 16/18€)
pe 27.4.2018 Tampere, Yo-talo (liput 16/18€)
la 28.4.2018 Helsinki, Nosturi (liput 16/18€)

Keikkojen ennakkoliput tulevat myyntiin maanantaina 12.2.2018 klo 9:00 kunkin keikkapaikan omalla lipunmyyntikanavalla.

www.kalmah.com
www.shadeempire.com
www.spinefarmrecords.com
www.nem.fi

21.4. Oku Luukkainen back to the 90's!

Liput ennakkoon alk. 12,00€ + 2€ epm.
Liput ovelta 15,00€ + 2€ epm. 

LIPUT TÄSTÄ


Radio Novan huippusuosittu Retroperjantai leviää radiosta esiintymislavoille, kun Oku Luukkainen vie ysärisettinsä myös DJ-keikoille.

– Kuulijat ovat lähettäneet toiveita, että tulisin keikoille heidän kotikaupunkeihinsa. Olen todella innoissani, että nyt tuo toteutuu ja pääsen tapaamaan ysärifaneja ja soittamaan heille parhaita hittejä. Retroperjantain kantava voima on ollut yhteisöllisyys ja nyt tuokin viedään ihan uudelle tasolle, Luukkainen kertoo.

Yhteisöllisyys näkyy siinä, että esimerkiksi #retroperjantai -häshtagillä löytyy Instagramista jo yli 26000 julkaisua, ja jokaisen Retroperjantai-lähetyksen aikana ohjelmaan tulee satoja puheluita. Myös ohjelman Facebook -sivu on kerännyt noin 60000 seuraajaa.

28.4. Steve'n'Seagulls

Liput ennakkoon alk. 17,00€ + 2€ epm.
Liput ovelta 20,00€ + 2€ epm.

LIPUT TÄSTÄ


Suomen mielenkiintoisimmaksi kantritulokkaaksi tituleerattu bändi pistää taajaman kuin taajaman paaliralliksi. Viisihenkinen orkesteri on työstänyt uusimmista sekä rakkaimmista listahiteistä versiot, joissa mandoliini helkkää, hanuri soi ja coltti käryää.

Niin Jenkeissä, Euroopassa kuin Etelä-Amerikassa tehdyt lukuisat kiertueet ovat osoittaneet, että yhtye on kasvanut kauas hetkellistä huumori-ilmiöstä. Bändin rehellinen ja energinen lavaolemus sekä soittajien virtuoosimainen useiden instrumenttien käsittely tempaa kuulijansa mukaan ennen kokemattomalle musiikkimatkalle, jossa raskaan rockin klassikot saavat arvoisensa käsittelyn ja oivaltavat sovitukset tekevät noista kappaleista jälleen tuoreita.

17.7. RL Concerts & Inferno esittää CANNIBAL CORPSE

LIPUT MYYNTIIN 22.1. KLO 09.00. LIPPU.FI:SSÄ!

Lippu ennakkoon 32,00e + 2e epm.
Lippu ovelta 37,00e + 2e epm.


 

Death metal -legenda Cannibal Corpse kiertueelle Suomeen heinäkuussa!

Death metallin ehdottomiin legendoihin lukeutuva yhdysvaltalainen Cannibal Corpse saapuu kiertueelle Suomeen heinäkuussa. Yhtye nähdään 16. heinäkuuta Tampereen Pakkahuoneella 17.7. Oulun Hevimestassa, 18.7. Turun Logomossa ja 19.7. Helsingin Nosturissa. Liput maksavat ennakkoon alkaen 32 euroa, ja ne ovat jo myynnissä Lippupisteessä, Tiketissä ja osoitteessa www.rle.fi.

Vuonna 1988 New Yorkin Buffalossa perustettu Cannibal Corps on julkaissut 14 studioalbumia ja kaksi livelevyä. Heidän tuotantoaan on myyty jo yli kaksi miljoonaa kappaletta ympäri maailman, mikä on tehnyt heidän kaikkien aikojen suosituimmaksi death metal -yhtyeeksi.

Yhtyeen kokoonpano on muuttunut vuosien varrella, mutta sen alkuperäisiä kantavia voimia ovat yhä basisti Alex Webster ja rumpali Paul Mazurkiewicz. Yhtye on saanut vaikutteensa Slayerin ja Kreatorin kaltaisista kokoonpanoista ja sen sanoitukset sekä levyjen kansitaide on nojatuvat paljolti kauhutarinoiden ja kauhuelokuvien teemoihin. Historiansa aikana yhtyeen esiintymisiä on jopa kielletty tai rajoitettu monissa maissa, kuten Saksassa ja Venäjällä.

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.