UUSIKATU 23
OULU, SUOMI

23.-24.8. Elokuolema IV

 

Elokuoleman neljäs tuleminen on tosiasia! Elokuun lopussa Hevimestan lauteilla rymistellään jälleen kaksi päivää niin antaumuksella, että heikompia (ja merkittävää osaa vahvemmistakin) hirvittää!

Tänäkin vuonna artistikattaus on raskas nippu lupaavia bändejä ympäri Suomen. Kumpanakin päivänä tarjoillaan tuhti annos metallia ja kuoloa viiden bändin voimin. Kalmaisan meiningin ohessa voi nauttia hyvästä seurasta ja kylmistä juomista!

Liput 5€ / ilta (sis. eteispalvelumaksun)

Ovet molempina iltoina 20.00-04.30

K-18

30.8. Kaunis Kuolematon, Nicumo ja Wolfheart

Hevimestassa tapahtuu 30. päivä elokuuta! Alansa kovimpia nimiä hyökkii samana iltana mestan lavalle, eikä liput kustanna kuin alkaen 13,50,-!
Aikataulut ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

Näin he esittelevät itsensä:

Wolfheart:
Three albums into their career, Wolfheart has become a staple in extraordinarily well-crafted melodic death metal. 3rd effort and tour-de-force to date, “Tyhjyys” (”Emptiness”) brings forth a dramatic, cinematic dimension to the music and turns it into an all-encompassing experience. From February 2013 onwards the name Wolfheart has been synonymous with atmospheric yet brutal Winter Metal.

Nicumo:
Nicumon musiikin juuret ovat melodisessa metallissa, mutta bändin nykyinen musiikillinen ilmaisu on ottanut pelottomia syrjähyppyjä muihinkin genreidin. Bändin kotiseutu, pohjoisuus ja suomalainen melankolia on kuitenkin bändin musiikissa suurin yhtenäistävä tekijä. Bändin vahvuutena on musiikillinen monimuotoisuus iskevästä pop-rockista progressiivisen lumoavan fiilistelyn kautta aina suoraan death metalliin asti.

Kaunis Kuolematon:
Yhtyeen viidestä jänestä kolme osallistuu muodossa jos toisessa kappaleiden sävellystyöhön, joten kappalekirjo on kattava ja monimuotoinen, minkä bändi kokee vain ja ainoastaan positiivisena asiana. Suurimmassa osassa bändin musiikissa on melodiat, jotka maalaavat kappalekirjoa värikkäästi, suomalaisen melankoolisuuden ollesa vahvasti läsnä. Myös sanoitukset koostuvat elämän tuomasta kokemuksesta; elämästä, joskin ei niin onnellisista, karuista kertomuksista joihin kuulijan on kuitenkin helppo samaistua ja hyväksyä kappaleet itselleen osaksi koettua elämää.

6.9. Turmion Kätilöt


Hevimesta Liveklubi ylpeänä esittää:
TURMION KÄTILÖT

Ovet auki 21.00
Showtime; ilmoitetaan myöhemmin
Liput myy lippu.fi
Hinnat 22/23
Ei sisällä epm.
K18.

28.9. Uniklubi

Liput ennakosta www.lippu.fi alk. 16,00€

Liput ovelta 18,00€
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
K18.


Useista radiohiteistään tunnettu Uniklubi nousi suuren yleisön tietoisuuteen kesällä 2004 hitillään Rakkautta ja piikkilankaa, jonka jälkeen debyyttialbumi myi reilusti platinaa ja Uniklubi pokkasi samana vuonna Emma-pystin parhaana rock-tulokkaana. Yhtye on julkaissut yhteensä kuusi studioalbumia, myynyt kultaa ja platinaa, kiertänyt suuria festareita sekä tehnyt useita ikihittejä, jotka soivat radioaalloilla edelleen.

Uniklubin tuore sinkku Huojuva silta on voimabiisi niihin hetkiin, kun on jumissa maailman rattaissa.  Yhtye on saanut uutta näkökulmaa musiikkiinsa tuottaja Rauli Eskolinin kanssa. Eskolin on aiemmin työskennellyt muun muassa CMX:n, Haloo Helsinki-yhtyeen sekä Apocalyptican kanssa.

-bändillemme oli tärkeää päästä työstämään uutta albumia tuottajan kanssa, joka ei ollut entuudestaan tuttu ja jolta saimme uutta kulmaa Uniklubin saundiin, mitä ollaan kuusi albumia jo ehditty vääntämään. Rauli on osoittautunut meidän mieheksi ekoista sessioista lähitien, bändin keulakuva Jussi Selo kommentoi.

Huojuva Silta on hyvin henkilökohtainen kappale Selolle.

- mulla oli vaikea jakso elämässä, kun ei ollut voimia ja tuntui, että olin jumissa maailman rattaissa. Jotenkin sitä taas voimaantui ja biisejäkin alkoi  syntyä uudella sykkeellä. Tämä on mulle henkilökohtainen voimabiisi, joka vie eteenpäin ja antaa uskoa huomiseen, Selo kertoo

11.10. Peer Günt

Ovet auki 21.00
Showtime ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.
K18.
Liput alkaen 18,00e
Tiketit myy lippu.fi

Peer Günt on menestyksekkään uransa ajan kulkenut omaa heavy-rock’n’blues -polkuaan, ja bändillä on takanaan tuhansia soitettuja keikkoja. Tämä vaatimaton – mutta tinkimätön – yhtye on soittanut itsensä suomalaisten sydämiin rehellisellä rock’n’rollilla ja rautaisella livemeiningillä. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Backseat, Bad Boys are here, Bartender ja I Don’t Wanna Be a Rock’n’Roll Star.

18.10. Vorna


VORNA “SATEET PALATA SAAVAT” -LEVYNJULKAISUKIERTUE

Vuonna 2008 perustettu metalliyhtye VORNA palaa levynjulkaisukantaan, kun yhtyeen odotettu kolmas albumi “Sateet palata saavat” julkaistaan 27. syyskuuta saksalaisen Lifeforce Recordsin kautta. Melankolisella ja suomenkielisellä metallillaan yleisön viime vuosien aikana vakuuttanut yhtye suuntaa uuden levyn myötä myös levynjulkaisukiertueelle syksyllä ja nähdään loka-marraskuussa useilla eri paikkakunnilla ympäri Suomen.

Vorna saapuu “Sateet palata saavat” -levynjulkaisukiertueellaan reilun kahden vuoden tauon jälkeen myös Ouluun ja nähdään Hevimestassa perjantaina 18.10.2019.

Nem Agency presents:
Vorna “Sateet palata saavat” -levynjulkaisukeikka + support
18.10.2019 Oulu, Hevimesta
Liput: 7,50€ (ovelta) + narikkamaksu (2,50€)

Yhtyeen uusi single “Maa martona makaa” on nyt kuunneltavissa ja katsottavissa:
https://youtu.be/HDZ4odFM1FY

Ennakkotilaa uusi "Sateet palata saavat"-albumi:
http://bit.ly/vorna_preorder

Lisätietoa:
www.vorna.fi
www.nem.fi
www.hevimesta.com

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.