Etusivu

6.3. Negatiiviset Nuoret, Kätfish & Broken Trend


Liput ennakkoon 9,00
Liput ovelta 10,50
Hinnat eivät sisällä eteispalvelumaksua (2,50).
Aikataulut ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.
K18.
Negatiiviset Nuoret yhdistävät voimansa Kätfishin ja Broken Trendin kanssa valikoiduille keikoille Suomessa ja saapuvat Oulun Hevimestaan Perjantaina 6.3.. Ilta täynnä punk meininkiä genrejä rikkovasta punk-räp yhdistelmästä skeittipunk/rock meininkiin ja vanhaan kunnon pop-punkkiin!
Perjantai 6.3.2020 / Oulu, Hevimesta
Negatiiviset Nuoret, Kätfish & Broken Trend

Negatiiviset Nuoret julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2017. Ensimmäinen
sinkku "Mä Oon Niin Ruma" valloitti radiotaajuudet ja potkaisi punkkia
ja räppiä yhdistelevän kokoonpanon Suomen klubeille ja festivaaleille.
Negatiiviset Nuoret ei pyri miellyttämään genrepoliiseja, vaan he
tekevät mitä haluavat. Suoraviivaisuus ja vilpittömyys silkasta
musiikinteon ilosta välittyvät myös kuuntelijoille. Heidän tuorein
julkaisunsa on keväällä 2019 ilmestynyt tuplasingle "Huono Juhlissa /
Lopunaikojen Laiha Irwin".
https://www.youtube.com/watch?v=k3u4LcKSa-Y

Savolaislähtöinen punk/rock-b(r)ändi Kätfish nousi suuremman yleisön tietoisuuteen tammikuussa 2019 päästessään esiintymään Yhdysvaltoihin maailman suurimpaan extreme-urheilutapahtumaan X Gameseihin. Yhtyettä on pidetty alkutaipaleista lähtien energisenä live-kokemuksena, jonka järjestämät bileet ovat viihdyttäviä ja keikkapaikkakohtaisesti personoituja.

Kätfishin tuoretta kymmenen kappaleen debyyttialbumia on kuvailtu humoristiseksi ”skeittipunkiksi”, jossa on tuulahdus tällä hetkellä jälleen nosteessa olevaa 2000-luvun henkeä yhdistettynä modernimpaan punk-soundimaailmaan sekä persoonalliseen suomenkieliseen lyriikkaan. Bändi on lyhyehköllä urallaan kerennyt muun muassa julkaista debyyttialbumin ja kaksi musiikkivideota, solmia levytyssopimuksen, soida valtakunnan radioaalloilla ja Spotifyn top-listoilla sekä soittaa keikkoja aktiivisesti eripuolilla Suomea."
https://www.youtube.com/watch?v=cA5r-hLzs0M
Broken Trend on Pop-Punk / Post Hardcore yhtye Helsingistä. Melankoliset sävelet, nopeat kompit ja grunge-tyyliset kitarariffit luovat kokonaan uuden soundimaailman, jota ei Suomessa kukaan ole vielä tehnyt. Broken Trend perustettiin alkuvuodesta 2016 ja on siitä lähtien työstänyt taukoomatta tulevaa levyään.
https://www.youtube.com/watch?v=e7AOjD62MD4

Kategoria:

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.