UUSIKATU 23
OULU, SUOMI

Etusivu

28.9. Uniklubi

Liput ennakosta www.lippu.fi alk. 16,00€

Liput ovelta 18,00€
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
K18.


Useista radiohiteistään tunnettu Uniklubi nousi suuren yleisön tietoisuuteen kesällä 2004 hitillään Rakkautta ja piikkilankaa, jonka jälkeen debyyttialbumi myi reilusti platinaa ja Uniklubi pokkasi samana vuonna Emma-pystin parhaana rock-tulokkaana. Yhtye on julkaissut yhteensä kuusi studioalbumia, myynyt kultaa ja platinaa, kiertänyt suuria festareita sekä tehnyt useita ikihittejä, jotka soivat radioaalloilla edelleen.

Uniklubin tuore sinkku Huojuva silta on voimabiisi niihin hetkiin, kun on jumissa maailman rattaissa.  Yhtye on saanut uutta näkökulmaa musiikkiinsa tuottaja Rauli Eskolinin kanssa. Eskolin on aiemmin työskennellyt muun muassa CMX:n, Haloo Helsinki-yhtyeen sekä Apocalyptican kanssa.

-bändillemme oli tärkeää päästä työstämään uutta albumia tuottajan kanssa, joka ei ollut entuudestaan tuttu ja jolta saimme uutta kulmaa Uniklubin saundiin, mitä ollaan kuusi albumia jo ehditty vääntämään. Rauli on osoittautunut meidän mieheksi ekoista sessioista lähitien, bändin keulakuva Jussi Selo kommentoi.

Huojuva Silta on hyvin henkilökohtainen kappale Selolle.

- mulla oli vaikea jakso elämässä, kun ei ollut voimia ja tuntui, että olin jumissa maailman rattaissa. Jotenkin sitä taas voimaantui ja biisejäkin alkoi  syntyä uudella sykkeellä. Tämä on mulle henkilökohtainen voimabiisi, joka vie eteenpäin ja antaa uskoa huomiseen, Selo kertoo

Kategoria:

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.