UUSIKATU 23
OULU, SUOMI

16.12. Wolfheart

Kuvahaun tulos haulle wolfheart

Liput ennakkoon 11,50€+ epm. 2€

LIPUT TÄSTÄ


Liput ovelta 13,00 € + epm. 2€
Showtime 23.15

Before The Dawn, Black Sun Aeon, Dawn Of Solace ja RoutaSielu saivat jäädä, kun monitoimimies Tuomas Saukkonen ilmoitti keskittyvänsä vain ja ainoastaan WOLFHEARTiin. Ensimmäinen albumi WINTERBORN valittiin vuoden 2013 parhaaksi debyyttialbumiksi ja jo seuraavana vuonna talvista metallia suoltava bändi suuntasi kansainvälisille isoille lavoille.


Sittemmin yhtye on julkaissut menestyneen SHADOW WORLD -albumin ja vuoden alussa julkaistiin vieläkin kylmempi ja entistä brutaalimpi teos nimeltään TYHJYYS. Tänä vuonna yhtye on kalunnut lävitse Euroopan isoimmat metallifestarit Wackenista, Brutal Assaultiin ja Bloodstockiin, joten vuosi on hyvä paketoida kotimaahan.

1.12. Nicole

 

Ennakkolippu 10€

LIPUT TÄSTÄ


Liput ovelta 12.00 €+ epm. 2€
Showtime 23.15

Nicole lähtee 20 v. juhlakiertueelle!

Juhlakiertueen settilista kattaa biisejä yhtyeen koko uran varrelta, aina ensimmäisistä EP:stä lähtien. Tätä et halua missata! 

11.11. Mötikkä The Loppu - kiertue

Liput ennakkoon 9,50 € + epm. 2 €

LIPUT TÄSTÄ


Liput ovelta 12,00€ + epm. 2€
Ovet auki 22.00
Showtime 23.15

Yksi vuoden 2017 suurimmista ja kirkkaimmista kotimaisista rock-ilmiöistä on YLE:n Kalle Niemen suomentaman Mötley Crüe -keikkataltioinnin innoittamana syntynyt Mötikkä-yhtye. Tohtori Höpöolo -kappaleen videolla alkuvuodesta kirjaimellisesti yhdessä yössä koko kansan tietoisuuteen noussut Mötikkä on ehtinyt herättää huimaa kiinnostusta mediassa, sekä kerätä fanaattista ihailijakuntaa keikkailtuaan ahkerasti ympäri Suomen.

Nyt on kuitenkin aika jättää jäähyväiset Mötikälle!

Loppukesästä taukoa pitänyt Mötikkä ilmoitti syyskuun alussa pitämässä tiedotustilaisuudessa uran päättymisestä loppuvuodesta käynnistyvän The Loppu -jäähyväiskiertueen muodossa.

K-18

 

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.