UUSIKATU 23
OULU, SUOMI

17.7. RL Concerts & Inferno esittää CANNIBAL CORPSE

CannibalCorpse

LIPUT TÄSTÄ

Lippu ennakkoon 32,00e + 2e epm.
Lippu ovelta 37,00e + 2e epm.

Terassi auki 16.00-> 
Yläkerta auki 19.00-05.00
Mörbid Vomit 19.20
Pilloriah 20.15
Cannibal Corpse 21.30 


 

Death metal -legenda Cannibal Corpse kiertueelle Suomeen heinäkuussa!

Death metallin ehdottomiin legendoihin lukeutuva yhdysvaltalainen Cannibal Corpse saapuu kiertueelle Suomeen heinäkuussa. Yhtye nähdään 16. heinäkuuta Tampereen Pakkahuoneella 17.7. Oulun Hevimestassa, 18.7. Turun Logomossa ja 19.7. Helsingin Nosturissa. Liput maksavat ennakkoon alkaen 32 euroa, ja ne ovat jo myynnissä Lippupisteessä, Tiketissä ja osoitteessa www.rle.fi.

Vuonna 1988 New Yorkin Buffalossa perustettu Cannibal Corps on julkaissut 14 studioalbumia ja kaksi livelevyä. Heidän tuotantoaan on myyty jo yli kaksi miljoonaa kappaletta ympäri maailman, mikä on tehnyt heidän kaikkien aikojen suosituimmaksi death metal -yhtyeeksi.

Yhtyeen kokoonpano on muuttunut vuosien varrella, mutta sen alkuperäisiä kantavia voimia ovat yhä basisti Alex Webster ja rumpali Paul Mazurkiewicz. Yhtye on saanut vaikutteensa Slayerin ja Kreatorin kaltaisista kokoonpanoista ja sen sanoitukset sekä levyjen kansitaide on nojatuvat paljolti kauhutarinoiden ja kauhuelokuvien teemoihin. Historiansa aikana yhtyeen esiintymisiä on jopa kielletty tai rajoitettu monissa maissa, kuten Saksassa ja Venäjällä.

21.7. Erkki Seppänen acoustic duo

*******************
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
*******************
HOX! LIPUNMYYNTI VAIN OVELTA! LIPUT 5e.


Bändin settiin kuuluu akustisia sovituksia mm. seuraavilta artisteilta:
AC/DC, Absoluuttinen Nollapiste, Anna Puu, Badding, Bruce Dickinson, Dave Lindholm, Dreamtale, Elvis Presley, Guns N’Roses, Hurriganes, Iron Maiden, J.Karjalainen, Jenni Vartiainen, Juice Leskinen, Kilpi, KISS, Leevi and the Leavings, Manowar, Matti Nykänen, Nightwish, Nirvana, Queen, Sentenced, Scorpions, Steppenwolf, Stratovarius, Teräsbetoni, Tuiran Miliisi, Uriah Heep, Whitesnake.

26.7. Qstock Pre-Party: Dave Lindholm esittää Kynä ja Kumppanit

*******************
Ovet auki 20.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
*******************

LIPUT:
TÄSTÄ

Keikalle ennakkolippu 20 €, lippu ovelta 25 €, Qstock-rannekkeella pääsylippu 15 € (etu 5-10 €), lisäksi asiakkailta peritään ovella eteispalvelumaksu 2 €/hlö.


HARVINAISTA HERKKUA!

Dave Lindholm esittää: Kynä & Kumppanit

Kesäksi on koottu kokoonpano joka soittaa pelkästään Daven suomenkielistä tuotantoa aina ”Isokynä” ajoista tähän päivään. Kokoonpanossa soittaa:

Dave Lindholm: Laulu, kitara

”Devil” Virtanen: Kitara, laulu

Marko Haavisto: Basso, laulu

Viljami Viippola: Koskettimet

Kuja Salmi: Rummut, laulu

 

28.7. High School Dropouts - ILMAISKEIKKA

 

High School Dropouts - Qstock afterparty!

--ILMAISKEIKKA --Pop-punk is not dead, ja tamperelainen High School Dropouts on elävä esimerkki tästä! Häpeilemättömästi yhtye on valinnut settiinsä juuri ne korneimmat ja ällöimmät pop-punk –hitit ysärin puolivälistä 2000-luvun puoliväliin, joilta kukaan ei ole voinut välttyä, ja jotka kummasti pistävät edelleen pään nyökyttelemään. Ehdottoman hauska energiapommi jokaiselle vanhalle Green Day, The Offspring, Blink 182 ja Sum41 –fanille!

3.8. Pelle Miljoona United

*******************
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
*******************
LIPUT TÄSTÄ

 

Liput ennakkoon alk. 10,50e (+2e epm.)
Liput ovelta 15,00e (+2e epm.)


Pelle Miljoonan ensimmäinen levytysstudion oven avannut yhtye oli Savonlinnassa vuonna 1977 perustettu Pelle Miljoona & N.U.S. –niminen kokoonpano, jonka musiikillisina esikuvina toimivat punk-musiikin tunnetuimmat sanansaattajat kuten The Sex Pistols, The Clash ja Siouxsie & The Banshees.


Pelle Miljoonan pitkän uran varrella mahtuu lukuisia kokoonpanoja kuten Pelle Miljoona & 1978, Pelle Miljoona & 1980, Pelle Miljoona Oy, Pelle Miljoona & Avoimet Ovet, Miljoonaliiga, Pelle Miljoona & Linnunlaulu, Rockers, Pelle Miljoona & Ylivoima, Suspenders, Pelle Miljoona Unabomber, Pelle Miljoona United, Pelle miljoona Acoustokarhut, Pelle Miljoona & Haminan Akustiikka ym.
”Joo, onhan niitä ollut. Tuskin itsekään niitä kaikkia nimeltä muistan,” Pelle Miljoona sanoo hymyillen.

 

4.8. Stargazery w/ Rust n' Rage

Liput myy lippu.fi!
Liput ennakkoon alk. 7,00e
Liput ovelta 10,00e
Hinnat eivät sisällä epm. 2e.

Ovet auki 21.00


 Vanhan liiton hevimetalli alkaa näinä aikoina olla harvinaisempaa herkkua. Rajat tyylisuuntien välillä ovat myös häilyvät, ja tuskinpa kukaan panisi pahakseen, vaikka Stargazerya kutsuisi perinteitä kunnioittavaksi voimametalliksi. Stargazerysta kuulee helposti, että Yngwie Malmsteenia on diggailtu koko rahan edestä, eivätkä muutkaan 80-luvulla vaikuttaneet hevibändit ole outoja.

 Niin perinteiseltä kuin Stargazery kuulostaakin, se on silti vahvasti oman tiensä kulkija. Säveltäjä Pete Ahonen kykenee bändin avustuksella yhdistämään biiseihinsä esikuvien jättämien jälkien olennaiset piirteet linjakkaiksi ja hyvällä maulla rakennetuiksi hevibiiseiksi. Melodiat ovat Stargazeryn keskeinen ja oikeastaan aika ehdotonkin voimavara, jotka koukuttavat, mutta eivät varasta huomiota kokonaan sävellysten muilta osilta.
 
 Kokonaisuutena Stars Aligned on varsin keskitempoinen, eikä bändi ole ylipäätäänkään lähtenyt pahemmin törmäilemään tyylilajinsa laitoihin. Mutta sen ei tarvitse, sillä kappaleissa riittää voimaa ilman turhaa rimpuiluakin. Stargazeryn uusin on perin vaivattoman oloinen ja luonnollisen kuuloinen levy, jossa palaset ovat loksahtaneet napakasti omille paikoilleen.

10.8. Kirka-tribuutti - Yli synkän virran


*******************
 Ovet auki 21.00

Showtime 23.15
 Ovet kiinni 05.00
*******************

 LIPUT TÄSTÄ

Liput ennakkoon alk. 8,50e (+2e epm.)
Liput ovelta 12,00e (+2e epm.)


Legendaarisen Kirkan ikivihreitä ja muita ikimuistoisia kappaleita. Keikalla tuodaan esille Kirkan iskelmä, pop sekä heavyrock puolet.

11.8. Matchbox (UK) w/ Brandy Rockers (FIN)

******************
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
******************
LIPUT TÄSTÄ


Ride In Oulu Motor Meet tapahtuman iltabileet Hevimesta Liveklubilla 11.8.2018 la. Hevimestaan saapuu armoitettu britti rockabilly suuruus Matchbox ja timantin kova kotimainen Brandy Rockers! Ennakot tulevat myyntiin kesäkuun alussa, Lippu.fi.
Matchbox on harvoja 1970-luvun rockabilly-bändejä, joka keikkailee edelleen alkuperäisellä kokoonpanolla, ja jonka suurimpia hittejä olivat muun muassa "When You Ask About Love", "Midnight Dynamos" sekä unohtamatta heidän miljoonan myyntiin ylittänyttä klassikkoa "Rockabilly Rebel".

Ride In Motor Meet on Pohjois-Suomen suurin harrasteajoneuvotapahtuma Äimänraution raviradalla.

24.8. National Napalm Syndicate w/ Zenith Reunion

Ovet auki 21.00
Liput myy lippu.fi
Liput ennakkoon alk. 7,00e
Liput ovelta 10,00e
Hinnat eivät sisällä 2e epm.


Jo vuonna 1986 perustettu National Napalm Syndicate oli yksi aikansa johtavista kotimaisista metallibändeistä, kunnes katosi kentältä 1990-luvun alkuvuosina.
Vuosituhannen alussa paluun tehnyt pudasjärveläisporukka on julkaissut sittemmin kaksi kokopitkää levyä. Seuraavaksi bändiltä julkaistaan uusi albumi Time Is the Fire, joka ilmestyy saksalaisen Iron Shield -lafkan toimesta 22. toukokuuta. Levy tekee jatkoa vuoden 2009 Devolution of Speciesille.
Albumin ensimmäisenä maistiaisena annetaan Bringer of Pain -kappaleen sanoitusvideo, joka osoittaa, että veteraanibändi ei ole edennyt mitenkään turhan kauaksi musiikillisilta juuriltaan.

25.8. Happoradio

*******************

Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
*******************

LIPUT TÄSTÄ

 

Liput ennakkoon alk. 17,50e (+2e epm.)
Liput ovelta 22,00 (+2e epm.)


Suomirockin eturiviin jo vuosia kuulunut Happoradio on vakiinnuttanut asemansa lukuisten radiohittien ja aktiivisen keikkailun myötä. Mm. hitit Pois Kalliosta, Tavikset, HC-sää, Che Guevara, Puhu äänellä jonka kuulen, Pelastaja, Ahmat tulevat ja Sinä & Hän ovat 2000-luvun kotimaisen rockin isoja biisejä. Radiosoiton lisäksi Happoradion musiikki on löydetty myös Spotify -suoratoistopalvelun kautta, jossa isoimmat hitit ovat keränneet jo miljoonia toistoja.

Happikset rakastaa keikkailua ja heidän keikkojaan rakastetaan. Vuonna 2015 julkaistun Elefantti-albumin kiertue sisälsi lähes 150 esiintymistä 2016 kesän loppuun mennessä.

Happoradion viimeisin albumi Kauniin Kääntöpiiri julkaistiin tammikuussa 2017. Bändi suuntasi jälleen kiertueelle joka jatkui vuoden loppuun saakka. Ilmestymisviikollaan listaykköseksi nousseelta albumilta on julkaistu kaksi singleä, Valopallo ja Älä Puhu Huomisesta.

Vuonna 2018 Happoradion solisti Aki Tykki on ihastuttanut suomalaisia Vain Elämää -ohjelmaformaatissa. Aki on versioinut kappaleita muun muassa Kasmirilta, Arttu Wiskarilta ja Mira Luotilta. 

31.8. Kalle Ahola

 *******************

Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
*******************

 

LIPUT TÄSTÄ

 

Liput ennakkoon alk. 10,00e (+2e epm.)
Liput ovelta 12,00e (+2e epm.)


Laulaja/lauluntekijä Kalle Ahola nousi suuren yleisön tietoisuuteen Don Huonot –yhtyeen karismaattisena keulakuvana. Kalle Aholan
seitsemäs sooloalbumi "Valo jota hengitän" julkaistiin toukokuun 2018 alussa.
 

 

1.9. MAIDENFEST 2018

LIPUT TÄSTÄ


La 1.9 MAIDENFEST 2018 - Iron Maidenia usean laulajan tulkitsemana
 
MaidenFest on Iron Maidenin julkaisemaan musiikkiin keskittyvä tapahtuma, jota on järjestetty vuodesta 2011 alkaen. The Coverslaves on keikkaillut yli 10 vuotta. Tapahtumassa kuullaan hittejä, harvinaisempia biisejä ja kappaleita joita Iron Maiden ei ole soittanut koskaan livenä.

Tällä kertaa teemana: SEVENTH SON OF A SEVENTH SON (levyn julkaisusta 30v). Tapahtuman kokonaiskesto on ainakin 2,5h.

Artisti vieraina mm.
KIMMO BLOM (Raskasta joulua, Queen-musikaali, The Voice of Finland)
ERKKI SEPPÄNEN (Dreamtale, KYPCK)
JARNO VITRI (Mad Hatter's Den)
Ja Oululaiset JUKKA NUMMI ja ILKKA HARJULA

Yhtye: The Coverslaves Plays Iron Maiden
Kitara: Jaakko Hänninen (Mad Hatter's Den)
Kitara: Tom Gardiner
Basso: Harri Hautsalo
Rummut: Tapio Korkeila

http://www.facebook.com/MaidenFest/
http://www.maidenfest.fi/
http://www.coverslaves.com/
 

 

14.9. Jarkko Martikainen ja luotetut miehet

*******************
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
*******************

LIPUT TÄSTÄ

 

Liput ennakkoon alk. 14,50e (+2e epm.)
Liput ovelta 18,00e (+2e epm.)


Jarkko Martikainen on monien kulttuurialojen mies, mutta tärkeimpänä maalina on aina ollut laulunteon, levytysten ja keikkailun kolmiyhteys. Vuosien varrella hän on ehtinyt moneen.
Tähänastisista töistään pitkäkestoisimman Martikainen teki YUP:n säveltävänä ja sanoittavana laulaja-kitaristina. YUP julkaisi yhteensä 11 albumia. Vuosina 1987 – 2008 toimineen yhtyeen aikana Martikaista kuvailtiin usein absurdistiksi ja satiirikoksi. Kun singlelevyjenkin nimet olivat usein mallia Meitä odotellaan mullan alla, Jos helvetti on täynnä ja Tavaroiden taikamaailma, siihen löytyi hyvä syy.

2004 alkaneen soolouran (ja etenkin 2006 ilmestyneen Rakkaus –albumin) myötä määritelmät ovat laajentuneet, tekemisiin on tullut mukaan myös pohdiskelevampia sävyjä, ja seuraavilta levyiltä sopii odottaa niin sellaisia kuin myös äänekkäämpää ja kiivailevaa bändisoittoa.
 K18

21.9. FORK

 

LIPUT TÄSTÄ

Liput ennakkoon alk. 17,00e (+2e epm.)
Liput ovelta 22,00e (+2e epm.)

*********************

Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00

 
*********************


Suurmenestykseen yltänyt a cappella -ryhmä FORK saadaan vihdoin klubikeikalle Hevimesta Liveklubille Ouluun. Luvassa on FORK:n suosikkinumeroita vuosien varsilta. Käsittelyyn otetaan hittejä sekä menneiltä vuosikymmeniltä että tuoreilta listoilta ja tyylit vaihtelevat hevistä klassiseen ja rokista EDM:ään. Luvassa on taattua Forkin laulutaituruutta, valoshow´ta ja hullua huumoria. Ennakkoliput myynnissä Lippu.fi-palvelussa.

 

22.9. Kuningasidea

LIPUT TÄSTÄ
*************
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
*************

Liput ennakkoon alk. 13,00e (+2e epm.)
Liput ovelta 15,00e (+2e epm.)


Kuningasidea is a band of brothers – straight outta Käpylä neighborhoods!

Helsingissä perustettu 12-henkinen Kuningasidea on reggaen ja rapin syövereistä inspiraationsa löytänyt veljistö. Vuonna 2009 perustettu bändi on kuitenkin työntänyt kahdeksanvuotisen matkansa aikana genrerajat sulatusuuniin, muovaten yhteissoitollaan itselleen tunnusomaisen tyylin.

Vuonna 2012 julkaistu debyyttialbumi ”On uusi aika” pitää sisällään muun muassa sinkun ”Enemmän duoo ku sooloo”, joka nousi yhdeksi Suomen isoimmista hiteistä ja soi edelleen radioaalloilla. Tämä noteerattiin Vuoden Tulokas -tittelillä vuoden 2012 Funky Awardseissa sekä saman kategorian ehdokkuudella Emma-gaalassa.

Yhtyeen toinen albumi ”Nimi on enne” julkaistiin syyskuussa 2014. Levyltä löytyvät esimerkiksi kappaleet “Pohjolan tuulet”, joka oli yksi vuoden 2014 soitetuimmista radiohiteistä Suomessa, sekä menestyssingle ”Seis maailma”.

Kuningasidea viimeistelee nyt kolmatta studioalbumiaan, jolta on julkaistu jo neljä singleä. Niistä ensimmäinen ”Sä saat mut” ylitti platinarajan, kun taas sitä seurannut ”Balanssis” viitoitti Kunkut ensmmäistä kertaa elokuvamusiikin maailmaan. Sittemmin on tipahtanut kappaleet ”Tule ja sytytä” sekä ”Ootsä olemassa”.

Isoja popmelodioita, rytmimusiikin riemua, sekä täysin uudenlaista Kuningasidea-musiikkia on tulossa lisää tähän maailmaan. Stay tuned!

28.9. Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus

**************
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
**************

LIPUT TÄSTÄ

Liput ennakkoon alk. 17,50e (+2e epm.)
Liput ovelta 22,00e (+2e epm.)


Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus tunnetaan uniikista raskaan rokin soundistaan.

Yhtye perustettiin vuonna 1996 ja se teki huikean kahdeksan vuotta kestäneen uran suomalaisen raskaan rokin estradilla. Viidestä albumista neljä on ylittänyt kulta- tai platinarajan, ja myöskin live-esiintymisten suosio oli ennennäkemätön. Kokoonpanon tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat esimerkiksi Nyt on mies!, Surupuku, Lumessakahlaajat, Rajaton rakkaus, Kylmä tila ja Hyvä ihminen. Myytyjä albumeja on yli 130 000 kappaletta.

Vuonna 2017 yhtye nousi jälleen huikeaan menestykseen, ja sama meno on jatkunut tällekin vuotta. 28.9. he astelevat Hevimesta Liveklubin lavalle, ja tätä ei kukaan halua missata.

18.10. Scandinavian Music Group


Liput myy lippu.fi
Liput ennakkoon alk. 17,50e
Liput ovelta 24,00e
Hinnat eivät sisällä epm. 2e

Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00


Scandinavian Music Group palaa kolmisen vuotta kestäneeltä julkaisutauoltaan tänään ilmestyvän Mua ei saa muuttumaan -singlen myötä. Paikoitellen jopa abbamaisiin sfääreihin ulottuva kappale on samalla ensimmäinen maistiainen SMG:n albumitrilogian viimeiseltä osalta, joka julkaistaan ensi vuonna. Trilogian kaksi ensimmäistä osaa ovat levyt Terminal 2 (2014) ja Baabel (2015).

Terhi Kokkosen mukaan Mua ei saa muuttumaan -singlen synty ajoittui kuluvan vuoden helmikuun puoleenväliin, jolloin kappaleen sanat syntyivät yhtyeen kitaristi Joel Melasniemen kanssa käydyn puhelinkeskustelun jälkeen.

”Niihin aikoihin kaikki muut pystyivät ja halusivat kommentoida julkisesti minuun liittyviä asioita paitsi minä itse. Joel kysyi miltä musta tuntui. Vastasin, että tuntuu mykältä. Joel sanoi, että kirjoita sitten sanat.”, Kokkonen kertoo.

Biisi tuotanto tehtiin kollektiivisesti koko bändin yhteistyönä.

”Joel oli nerouspäissään sovittanut kappaleen täyteen barokkiteemoja ja sen jälkeen paluuta ei enää ollut. Koskaan aiemmin tämän yhtyeen historiassa ei mailaa ole puristettu yhtä vähän kuin nyt. Kaikki ideat jotka tuli myös käytettiin. Joel olisi halunnut kappaleeseen instrumentaaliväliosan, mutta itse näin parhaaksi tehdä autotune-puheosan, joka vapauttaa siskokset sitten kiviholveihin laulamaan hymnejä. Nauttikaa!”, Kokkonen kehottaa.

Scandinavian Music Group on:

Terhi Kokkonen: laulu
Joel Melasniemi: kitara
Antti Lehtinen: rummut
Pauliina Kokkonen: taustalaulu
Miikka Paatelainen: kitara ja pedal steel
Oskari Halsti: basso
Miika Pylkkänen: koskettimet

27.10. Francine

*************
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
*************

LIPUT TÄSTÄ


Juuri 30-vuotisjuhlakiertueensa päättänyt Francine pitää keikkakoneen kuumana! Lahtelais-rock’n’rollin ystäviä hemmotellaan seuraavaksi uudella albumilla ja siihen liittyvällä levynjulkaisukiertueella. Maaliskuussa julkaistavaa RightNow! -pitkäsoittoa säestää nimittäin myös komea keikkalistaus.

Yhtyeen soittajat ovat tulevasta kiertueesta ja uudesta julkaisusta innoissaan. ”Viime vuosi mentiin 30-vuotisjuhlavuoden vuoksi pitkälti nostalgian pauloissa, mutta nyt päästään vihdoinkin lataamaan täysillä uutta kamaa eetteriin. Ja herranjestas minkälaista tavaraa onkaan tulossa! RightNow! -albumi on biiseiltään ja soundeiltaan suorastaan räjähdysherkkä, rouhea ja suoraviivainen, mutta toisaalta myös todella monipuolinen rock-levy, jonka ytimessä on tiukka triosoitto. Levyllä ei nimittäin kuulla muita soittimia kuin kitara, basso ja rummut, joten voidaan hyvällä syyllä sanoa, että tältä Francine kuulostaa juuri nyt, vuonna 2018. Itselläni odotukset albumin suhteen ovat korkealla ja odotankin innolla sitä, kun pääsemme vetämään näitä uusia biisejä keikoille. Saamme keikkasettiin todella hyvän sekoituksen uutta ja vanhempaa Francinea, joten tätä levynjulkisurundia ei kannata missata, koska bändi on todellakin nyt elämänsä iskussa”, basisti Pete Salomaa kertoo.

3.11. Mokoma

**************
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
**************

Liput ennakkoon alk. 18.00e epm.
Liput ovelta 22.00e + 2e epm.

LIPUT TÄSTÄ


METALLIYHTYE MOKOMAN UUSI ALBUMI ON VALMIS

Hengen pitimet ilmestyy 25. toukokuuta, yhtye albumin julkaisukeikalla Tokiossa 

 

 

Kotimaisen metallin kärkikastiin kuuluvan Mokoman uusi albumi on valmis. Yhtyeen kymmenes pitkäsoitto Hengen pitimet julkaistaan nyt perjantaina 25. toukokuuta sekä Suomessa että Japanissa. 

 

”Nykypäivän ihmisellä on palava halu olla loogisesti selitettävä yksilö, mutta lajina ihminen ei toimi niin. Hengen pitimillä suurennuslasi on edellisen levyn yksilöllisestä tuskasta kohdistettu yhteisöllisiin kipupisteisiin: tämän ajan arvotyhjiöihin, kylmyyteen, ihmisen kaipuuseen itseään suurempien ilmiöiden äärelle, järjen ja tunteen rajanvetoon. Hengen pitimet käsittelee nimensä mukaisesti sitä mikä pitää meidät elossa, mikä tekee meistä ihmisiä.” - Marko Annala

 

Albumi on äänitetty Hämeenlinnassa Janne Saksan johdolla Sound Supreme-studioilla. Albumin miksasi ruotsalainen Jens Bogren (mm. Opeth, Amon Amarth, Kreator). Bogren vastasi myös kolme vuotta sitten julkaistun Elävien kirjoihin-albumin äänimaailman viimeistelystä. 

 

Elävien kirjoihin -albumin tuotantoon rakennettu tiimi osoittautui varsinaiseksi Dream Teamiksi. Viisimiehisestä yhtyeestämme löytyy hyvinkin monitahoista persoonaa ja osaamista, mutta jo teinivuosista tuntemamme Janne Saksa onnistuu silti tuomaan porukkaan puuttuvan palasen. Hänen hämäläinen rauhallisuutensa ja häkellyttävä harmoniatajunsa tekee Mokomasta studiossa paremman yhtyeen. Ruotsalainen tähtituottaja Jens Bogren taas toi miksaajana edelliselle levylle raikkaan kansainvälisen tuulahduksen. Oli itsestään selvää, että virtuoosimaista ruotsalaisvahvistusta peluutettaisiin uudelleen. Voittavaa joukkuetta ei vaihdeta!” - Tuomo Saikkonen 

 

Mokoma juhlii Hengen pitimet-albumiaan julkaisupäivänä 25. toukokuuta Japanissa headliner-keikalla Tokion Space ODD-klubilla. Albumi julkaistaan samana päivänä myös Japanin markkinoilla Marquee Avalon levy-yhtiön kautta. Yhtyeen menestys Japanin markkinoilla on ollut nousujohteinen jo vuosia. 

 

Oman Sakara Records -levy-yhtiönsä kautta musiikkiaan julkaiseva Mokoma on julkaissut yhdeksän studioalbumia (plus kaksi akustista albumia), joista viisi on kivunnut suoraan Suomen Virallisen Listan ykkössijalle. Useita kultalevyjä saavuttanut yhtye on kasvanut vuosien aikana suomenkielisen metallin ykkösnimeksi. 

19.10. Maj Karma

**************
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
**************
LIPUT TÄSTÄ


Maj Karman uusi levy "101 tapaa olla vapaa” julkistettiin juuri, ja bändi lähtee kovalle kiertueelle! Oulussa pysähdytään kuumentamaan Maj Karman tyyliin Hevimesta Liveklubin lava, muista olla paikalla!

10.11. Steve'n'Seagulls

***************
Ovet auki 21.00
Showtime 23.15
Ovet kiinni 05.00
***************
Liput ennakkoon alk. 17.00e + 2e epm.
Liput ovelta 22.00e + 2e epm.

LIPUT TÄSTÄ


Maailmanmaineeseen taidokkailla cover-versioillaan noussut Steve’n’Seagulls julkaisee kolmannen albuminsa Grainsville 31.8. Levyltä julkaistaan tänään ensimmäinen single, Van Halen -klassikko Panama. Kappaleeseen tehty video näkee päivänvalon 31.5.

Steve’n’Seagulls kertoo uudesta singlestä ja tulevasta albumista seuraavaa: "Olimme pyöritelleet joitain ideoita Van Halenin biiseistä, mutta oikeastaan vasta Panaman kohdalla saimme kasarimammutin suunnilleen kesytettyä. Kappaleen tunnelmaa pyöriteltiin vaikka mihin suuntaan ja lopulta voimakkaat riffit ja vastustamattoman päätön poljento asettuivat nauhalle varsin kivuttomasti. Lopputulos asettuu jonnekin railakkaan tanssaamisen ja slaavikyykyn välimaastoon.

Kolmannen levyn esituotantovaihe oli edellisiä huomattavasti pidempi ja osittain siitä syystä studiosessiot olivat varsin innostuneet ja riemulliset. Onnistuimme tuottaja Jarkko Viinamäen ja äänittäjä Jyri Riikosen kanssa repimään bändistä entistä enemmän potkua ja mielestämme se kuuluu myös lopputuloksessa."

Yhtyeen debyyttilevy Farm Machine julkaistiin vuonna 2015 ja se nousi Yhdysvaltojen Billboard Bluegrass -albumilistan sijalle kolme. Kakkosalbumi, vuonna 2016 julkaistu Brothers In Farms nosti yhtyeen Billboard Bluegrass -listan ykköseksi. Timantinkovista keikoistaan tunnettu Steve’n’Seagulls on kiertänyt viime vuodet maailmaa kiivaalla tahdilla ja yhtye on nähty mm. Wacken Open Airissa ja Sweden Rockissa. Bändin Thunderstruck-videota on katsottu YouTubessa jo yli 59 miljoonaa kertaa.

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.