UUSIKATU 23
OULU, SUOMI

16.12. Wolfheart

Kuvahaun tulos haulle wolfheart

Liput ennakkoon 11,50€+ epm. 2€

LIPUT TÄSTÄ


Liput ovelta 13,00 € + epm. 2€
Showtime 23.15

Before The Dawn, Black Sun Aeon, Dawn Of Solace ja RoutaSielu saivat jäädä, kun monitoimimies Tuomas Saukkonen ilmoitti keskittyvänsä vain ja ainoastaan WOLFHEARTiin. Ensimmäinen albumi WINTERBORN valittiin vuoden 2013 parhaaksi debyyttialbumiksi ja jo seuraavana vuonna talvista metallia suoltava bändi suuntasi kansainvälisille isoille lavoille.


Sittemmin yhtye on julkaissut menestyneen SHADOW WORLD -albumin ja vuoden alussa julkaistiin vieläkin kylmempi ja entistä brutaalimpi teos nimeltään TYHJYYS. Tänä vuonna yhtye on kalunnut lävitse Euroopan isoimmat metallifestarit Wackenista, Brutal Assaultiin ja Bloodstockiin, joten vuosi on hyvä paketoida kotimaahan.

30.12. Temple Balls

Liput ennakkoon 5,00€ + 2€ epm.

LIPUT TÄSTÄ


Ennakkoliput 5€ / Ovelta 7€Temple Balls is an energetic 5-piece hard rock band from Oulu, Finland.

For the past couple of years Temple Balls has kept busy, both in studio and on stage. Opening for Queen, Deep Purple and Uriah Heep, the band has proven to be more than able to handle big stages as well. Whether at a big festival or on your local club’s stage, the band will set your friggin’ pants on fire.

The first official single ’ Hell And Feelin’ Fine ’ was released on September 1st 2016. The debut album was recorded at Karma Sound Studios (Thailand) on May 2016, and saw daylight on February 24th 2017. ’Traded Dreams’ was released via Finnish record label Ranka Kustannus led by the founder of Spinefarm Records – the label behind acts like Nightwish, Children of Bodom etc. After the release in Finland the album was put out in Germany on May 5th via SoulFood Music. The album was produced by Tobias Lindell, who is known for his collaborations with bands like Europe, Mustasch and H.E.A.T.

As of autumn 2017 Temple Balls are touring Finland as an opening act for heavy metal group Battle Beast. After the tour guys will play at Loud & Metal Mania festival in Tokyo, Japan. In November the band are headed to Ukraine for five shows around the country.

27.1. Bloodred Hourglass

Liput ennakkoon 10,50€ + 2€ epm.

LIPUT TÄSTÄ


Showtime 23.15

Bloodred Hourglass juhlistaa uutta albumia levynjulkaisukiertueella

Mikkeliläisyhtye Bloodred Hourglass on edennyt urallaan kolmanteen studioalbumiin ja nimeä ”Heal” kantava levy julkaistaan Ranka Kustannuksen kautta perjantaina 20.10.2017. Yhtye suuntaa odotetun kolmoslevyn myötä asiaankuuluvasti myös tien päälle ja nähdään tammi-helmikuun aikaan peräti kymmenellä eri paikkakunnalla.

Bloodred Hourglass saapuu Ouluun tammikuussa ja nähdään lauantaina 27.1.2018 Hevimestan lauteilla. Tervetuloa!

2.2. Toinen toiselle -hyväntekeväisyystapahtuma


“Toinen toista-Hevillä Hyvinvointia” hyväntekeväisyystapahtuma!

on tapahtuma, jonka pääasiallinen tarkoitus on
kampanjoida netissä tapahtuvaa kiusaamista
vastaan. Idea tapahtumasta sai alkunsa, kun Facebookin suosituin heviryhmä Finnish Heavy Metal Fans aloitti kampanjan yhdessä Mad Viking Finland Beard Clubin kanssa ja laittoivat sivuilleen kysymyksen, mitkä bändit haluaisivat olla osa hyvää asiaa. Toiveena oli, että asiaa saataisiin jollain tapaa konkretisoitua.

Oululainen Mournful Lines oli yksi mukaan liittyneistä bändeistä ja bändin laulaja-kitaristi Markus Jussila sekä kosketinsoittaja Matti Halonen saivat idean järjestää tapahtuma oman yhdistyksensä, ML Sounds Ry:n kautta, joka niin livemusiikin kuin muiden tapahtumien avulla keskittyisi puhtaasti parantamaan kiusattujen asemaa.

Oulun kaupunki on mukana tukemassa tapahtumaa, sekä lukuisia muita yhteistyökumppaneita.
Tapahtuma on kaksiosainen: Päivätapahtuma, joka on ikärajaton
(mukana mm. tubettajia ja muita puhujia) ja ilta/yötapahtuma puolestaan on K18, jonka sisältö on bändien keikat ja FHMF:n
radiolähetys, joka mahdollistaa mm. kiusattujen, mutta myös kiusaajien nimettömän kommentoinnin. Tässä nostetaan myös anteeksiantamisen tärkeys erittäin isoon rooliin.

“Olemme välittävä yhteisö, joka tuo mm. musiikin,
verkostoitumisen ja yhteisöllisyyden kautta esille sen,
kuinka tärkeää on hyvinvoinnin lisääminen koko yhteisössä.”

Päivätapahtuman yksityiskohdat julkistetaan myöhemmin!
Ennakkoliput tulevat myyntiin myöhemmin!

Iltaohjelma (K-18)

20:00 FHMF Livelähetys alkaa
21:00 SKULLDRIVER (Loviisa)
21:40 Livelähetys
22:00 Valonkantajat (Helsinki)
22:40 Livelähetys
23:00 Silver Bullet (Riihimäki)
23:40 Livelähetys
00:00 Mournful Lines (Oulu)
00:40 Livelähetys
01:00 Whispered (Tampere)
02:00 Loppujuonto

Livelähetys ja striimi alkaa kello 20 ja jatkuu läpi koko illan ja yön, myös settien välissä.
Lähetys näkyy myös isoilta screeneiltä koko illan.

 

9.2. Peer Günt

Liput ennakkoon 17,00€ + 2€ epm.

LIPUT TÄSTÄ


Liput ovelta 20,00€ + 2€ epm.

Aikataulu:
* Ovet auki klo 21.00
* Showtime n.klo 23
* Keikan jälkeen R.O.C.K-disco!

Peer Günt on vuonna 1976 perustettu englanniksi laulava suomalainen hard rock -yhtye. Yhtye tunnetaan parhaiten suoraviivaisesta ja pelkistetystä tuotannostaan. Peer Güntin tunnetuimpia kappaleita ovat ”Backseat” ja ”I Don't Wanna Be a Rock 'n' Roll Star”, jotka molemmat olivat Yleisradion vuonna 2003 julkaisemalla Top 200 Biisit -listalla. Muita suosittuja kappaleita ovat mm. ”Bad Boys Are Here”, ”Bartender”, ”Losing My Mind” sekä ”Liquor And Drugs”.

10.2. Hevisaurus

Liput ennakkoon 22,5 € + 2 € epm.

LIPUT TÄSTÄ


Hevimestassa nyt päivätapahtuma perheen pienemmille ja miksei isommillekin!

Aikataulu:

Ovet auki 14.00
Showtime 15.00
Ovet kiinni 17.00

Muista hankkia liput ajoissa, tervetuloa!

16.2. 2 Times Terror

Liput ennakkoon 17,50€ + 2€ epm.

LIPUT TÄSTÄ


Showtime 23.15

Mm. Turmion Kätilöiden MC Raaka Pee:n toinen yhtye 2 Times Terror lähtee viimein klubikiertueelle. Vastaavaa ei ole tehty moneen vuoteen! Bändi teki v. 2017 yhden keikan John Smith Festivalilla ja Helsingissä bändi ei ole aikoihin käynyt.

Lauteet lämmittää King Satan ja meno on taattu!

17.2. Hunks

Liput ennakkoon alk. 12,00e + 2e epm.
Liput ovelta 15,00e + 2e epm.

 


Oulun Hevimesta Liveklubi ylpeänä esittää: Scandinavian Hunks! Varaa lippusi ajoissa ;)

23.2. JANNA

Liput ennakkoon 14,50€ + 2€ epm.

LIPUT TÄSTÄ


Liput ovelta 18,00€ + 2€ pm.
Aikataulu:
*Ovet auki klo 21.00
*Showtime n.klo 23.15
*Keikan jälkeen R.O.C.K-disco!

Janna-Mari Hurmerinta, taiteilijanimeltään Janna on suomalainen pop- ja soullaulaja, lauluntekijä ja pianisti.

 

24.2. Gehenna / Barathrum / Author

Liput ennakkoon 12.00€+ 2€ epm.

LIPUT TÄSTÄ


Liput ovelta 15,00 €+ 2€ epm.

Dreamtide Music Management & Agency esittää:

Gehenna / black metal / Norja
Barathrum Official / black metal / Suomi
Author / black metal / Suomi

 

9.3. Neljänsuora

Liput ennakkoon 14,50€ + 2€ pm.

LIPUT TÄSTÄ


Liput ovelta 18.00€ + 2€ epm.
Ovet auki 20.00
Showtime 22.00

Neljänsuora on suomalainen iskelmäyhtye. Yhtye on julkaissut kahdeksan albumia, joista viimeisin julkaistiin elokuussa 2015. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ”Siipirikko”, ”Kesä vielä jäädä vois” sekä ”Kaksi kauneinta”

16.3. Michael Monroe

 

Liput alk. 22,00e + 2e epm.

LIPUT TÄSTÄ


Herra ei tarvitse isompia esittelyjä, kun hän saapuu Hevimestan Liveklubille. Tunnelma on taattu eikä yksikään jää kylmäksi, muistathan ostaa lippusi ajoissa!

29.3. CMX

Liput alkaen 22,50e + 2e epm.

LIPUT TÄSTÄ


CMX “KOLMEN VUOSIKYMMENEN LAULUJA” -KEVÄTKIERTUEELLE

Vankkumatonta suosiota nauttiva CMX palaa yleisön eteen kymmenen kaupunkia kattavalla “Kolmen vuosikymmenen lauluja -kiertueella, jonka myötä suomirockin ykköskastiin kuuluva nelikko kiertää keikkapaikkoja halki maan helmi-maaliskuun ajan. Konserttien liput ovat nyt myynnissä keikkapaikkojen omissa lipunmyyntikanavissa.

Yhtye työstää paraikaa 16. studioalbumiaan Inkfish-studiolla tuottaja Erno Laitisen kanssa. Helmikuussa 2018 julkaistava albumi kulkee "TROGOAUTOEGOCRAT, HEPTAPARAPARSHINOKH, TRIAMATZIKAMNO!" -työnimen alla. Nimen termit on lainattu George Gurdjieffin psykologiasta. Kappaleet luotaavat länsimaisen kulttuurin alkukuvastoa ja äärimmäisiä tietoisuudentiloja. "Väittävät että albumi on kuollut. Se on paskapuhetta. Uuden levymme lisäksi esitämme kiertueella kappaleita kaikilta albumeiltamme!", Yrjänä kommentoi.

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.